RPM Italian

IMG_6419

IMG_6421

IMG_6424

IMG_6427

IMG_6429

IMG_6433

I söndags åt vi middag på RPM Italian, som jag och D även besökte sist vi var här (se här!). RPM Italian är en systerrestaurang till RPM Steak där vi åt i fredags och jag måste säga att det här är en av de bästa italienska restauranger jag någonsin varit på – oavsett var i världen jag har varit. De lyckas med mixen traditionell italiensk mat men samtidigt moderna inslag. Allt är så jävla gott och för en sån som jag, som älskar italiensk mat så mycket, då är en kväll på den här restaurangen en av de bästa kvällarna på hela året.

Vi tog in blandade rätter, från bilden högst upp: friterade zucchini med dipp, krispig kronärtskocka med citronaioli, köttbullar i tomatsås, bruschetta med persilja, vitlök, parmesan och tryffel. Sen två pizzette, en med peperoni och en med tryffel (!). Toppade med olika pastarätter; spicy king crab med bläckfiskpasta, en bolognese, en lobster ravioli och en carbonara.

Tack livet för att du gett mig denna matupplevelse! Hade nästan kunnat tänka mig att sätta mig på ett flyg till Chicago bara för att få äta här igen hehe… Det tråkiga med att bara vara i en stad i en vecka är att man vill testa så mycket att det inte finns utrymme för att gå tillbaka till något ställe. Chicago bjuder på sjukt mycket bra restauranger och jag vill verkligen testa så många som vi hinner med!

  1. Ser fantastiskt gott ut! Jag är lite nyfiken på hur ni brukar göra med notan när ni är ett gäng som äter ihop. Splittar ni helt lika och swishar eller? Tänker eftersom ni kanske delar på förrätter och sen kanske nån köper kött, en annan pasta + man dricker olika mycket alkohol. Tycker sånt här lätt dödar stämningen när man ska sitta och räkna 😛

  2. Hej! När jag läser din blogg från paddan så måste jag ”lägga” den ner för att få med hela texten på skärmen, läser jag stående måste jag flytta skärmen för att läsa hela meningen från vänster till höger. Är det bara jag som märkt detta?

    Tack för att du förgyller mina dagar <3

  3. Hej fina Michaela! Igår hade jag och en tjejkompis riktig tisdagsmys och kom in på hur fantastisk du är. Vi har båda länge följt din blogg och vet du? Den har aldrig varit så bra som nu! Ditt sätt att inspirera på är helt fantastiskt, för du inspirerar genom att vara ju DU, i hela ditt sätt att vara. Vi pratade om din sunda relation till din pojkvän, om ditt mod att våga satsa på dig själv och att verkligen leva, varje dag. Vill att du ska få veta det, du är helt enkelt magisk! Stor, stor kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi