Avokadotoast, Chicago Blackhawks vs. LA Kings och superburgare på Au Cheval

IMG_6443

Vi bor på ett hotell som heter Godfrey Hotel, ett riktigt partyhotell haha, och runt hörnet har vi hittat ett favvoställe. Det heter Lyfe Kitchen och serverar organic healthy food. Perfekt för sena frukostar! I måndags började jag dagen med en wrap plus sötpotatis-pommes till.

IMG_6452

Efter frukost gick jag och Emma till Sephora där vi gick loss i över en timme. Drömmen haha. Ska visa vad jag fick med mig hem sen! Jag shoppar ju smink en gång om året och det är när jag är i USA så det var kul att köpa massa nytt.

IMG_6490

Efter lite uteserveringshäng och strosande gick vi till Le Pain Quotidien för en sen lunch.

IMG_6454

Jag drack varmt vatten med citron honung och ingefära för att hålla sjukdomarna borta. Blir jättelätt sjuk när jag är på semester 🙁

IMG_6461

Så åt jag en avokadomacka till. Mums!

IMG_6471

Efter massa timmar på stan var vi tillbaka på hotellrummet igen för ombyte och en halvtimmes sängliggande.

IMG_6473

Sen var det dags för hockeymatch!!!

IMG_6485

Chicago Blackhawks vs. LA Kings!

IMG_6486

Vi har ju ett par kompisar som spelar i Blackhawks så en av anledningarna till att vi är här är ju för att hälsa på dem och se dem spela. Det är så sjukt roligt att få ta del av NHL på det här sättet! Över 20 000 personer som ryms i arenan och så är det precis som på film med kiss cams i pausen och allt haha. Extra häftigt för oss som får gå ner och hälsa på spelarna och deras familjer nere i familjerummet och sånt också. Jag är ju inget superfan av hockey men jag rycks med i stämningen, både D och Sam riktigt intresserade så de blir som barn på julafton när det vankas match.

IMG_6478

Efter matchen åkte vi vidare för att äta en sen middag…

IMG_6489

… vi hamnade på Au Cheval som är känt för att ha Chicagos bästa burgare. Vi var där i söndags och försökte få bord – då var det två och en halv timmes kö! Ni hör ju… Så vi tänkte att det kanske var lite lugnare en måndag vid halv elva på kvällen. Vilket det var – bara en halvtimmes kö hehe. Den var i alla fall helt sinnessjukt god och om du är en sann hamburger-älskare måste du gå hit och köa om du är i stan! Men satsa på sena kvällar eller precis när de öppnar.

Somnade runt ett efter en burgare och en cola, mätt och nöjd efter ännu en superdag i Chicago. Idag är det onsdag och vet ni var det betyder? Match igen! Snart ska vi göra oss i ordning och åka till United Center. Hoppas ni mår bra, puss!

  1. Sa himla kul med Chicago! Jag bodde dar i tre ar och pluggade fram tills December forra aret da jag flyttade till Denver dar jag bor nu. Au Cheval har faktiskt blivit utnamnd som basta burgaren i hela USA! Sjukligt god verkligen. Om ni inte har hort om ett stalle some heter Violet Hour sa borde ni verkligen aka dit och prova deras drinkar. Det ar en speakeasy bar, sa kan vara svart att se ingangen da dom inte har nagra fonster eller skylt utanfor, men sok bara efter en graffittivagg sa hittar ni dorren. Valdigt goda och kreativa drinkar i en supermysig atmosfar. Rekommenderar att ga dit kl 18 da dom oppnar eftersom det ganska latt kan bli ko. Om ni har tid sa finns aven Big Star tvars over gatan som har riktigt god mexikansk mat! Ha sa himla kul och NJUT, saknar verkligen Chicago nu nar jag laser dina inlagg och ser alla bilder!! 🙂

  2. Sånt jäkla tryck på dessa arenor i Amerikatt. Oavsett man gillar sporten eller inte så äre en upplevelse 😉

  3. Le pain är bäst! 😀 Borde finnas i Sthlm… Och som någon skrev ovan, Chicago borde man ju faktiskt besöka någon gång!
    Vilken fin byxdress? eller set, du har på dig, från? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi