Sexiga stift

IMG_7335

IMG_7337

IMG_7338

Vad händer med mig egentligen, har jag blivit beroende av läppstift? Det här är de senaste i min lilla (eh…) samling. Det beiga är sååå snyggt till vardags och det mörka ska jag använda någon helgkväll när jag vill känna mig extra sexig. Stort plus för att Armani som vanligt levereras lyxigaste förpackningarna!

  1. Hej Forni!

    Tusen tack för världens bästa blogg, har följt dig sedan flera år tillbaka ❤️ Jag har en liten fråga – det är så att jag och mina tjejkompisar ska till Stockholm i sommar och vi vill givetvis gå ut. Dock är två av oss bara 20år och den tredje bara 22år gammal så hur ska vi göra för att ta oss in på någon bra nattklubb? Det verkar som att de flesta har 23års åldersgräns.. Vi är alla i förhållanden och mest ute efter att gå på en fräsch klubb och dansa hela natten, har du några förslag? Kram på dig ☺️

  2. Åh, vill se det beiga på 😀 <3 dösnyggt!!
    (Haha, whaaat?? Autocorrect ville ändra "dösnyggt" till "slanggurka"???!! Dagens asgarv!)
    Love you :*

  3. Oh det beiga ser ju perfekt ut! Vad är det för nr på det? Tack för århundradets bästaste blogg! (Har vart min favvoblogg sen 2012)

  4. Vilka fina! Vad är det för nummer på dem om man vill gå och prova själv? Tack på förhand och för en superbra blogg!

  5. Snälla kan du svara angående nr på de beiga läppstiftet, har med mammapeningen inte råd att spontanköpa fel färg;-)
    Ha en trevlig weekend i Paris!
    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi