Home, sweet home

MYSET i att gå och lägga sig i sin egen säng i natt när vi kom hem? Oslagbart alltså. Oavsett vad så längtar jag alltid hem till min säng, finns inget i världen som slår den.

Extra plus att vi kom hem till strålande sol och ett Stockholm som blommar. Det har ju varit riktigt risigt väder senaste tiden så jag är glad över hur bra vi prickade in semestern för att sedan komma hem till ett maj som just nu verkar komma att bjuda på strålande sol och 15-20 grader. Hurra!

Vad gör ni denna söndag? Ni ska få en liten ”Min helg i bilder” imorgon av mig tänkte jag. Just nu ligger jag i alla fall i soffan med Carro och Morris, snart tänkte jag gå och handla middag till ikväll, det lutar åt tacos… mums.

Måndag imorgon och jag har bokat in manikyr, yoga och kontorsjobb. Ser faktiskt fram emot det. Stockholm i maj är det bästa jag vet.

Glad första maj hörrni!

bdc4fbdf1ef7a8feb034182df1478009

  1. Den mörka blå färgen var riktigt snygg! Vill du ha en vacker rosa färg så vill jag bara tipsa om kalklitirs färg rosé, en kalkfärg med ett levande intryck! Kolla in marieolssonnylander på instagram hon har den i sitt arbetsrum 🙂 kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi