En lördag i Palermo och en söndag i Stockholm

IMG_8142

I lördags packade vi ihop, vinkade adjö till huset och tog bilen in till Palermo för en heldag där.

IMG_8143

Vi promenerade omkring och som vanligt stannade jag och beundrade vackra byggnader. Till exempel det här underbara huset.

IMG_8156

När klockan slog lunch gick vi till Trattoria Biondo för att äta lunch.

IMG_8148

Jag och D delade på en linguine med vongole…

IMG_8149

… och en tonfisk. Båda mycket goda.

IMG_8155

Efter en långlunch promenerade vi vidare.

IMG_8157

Och när benen tog emot satte vi oss för ett dryckesstopp. Jag drack sorbetto med citronsmak, min favvo! En timme senare åkte vi till flygplatsen, åt en superäcklig macka och hoppade på planet hem.

IMG_8161

Vaknade alltså hemma igår morse!

IMG_8164

Slängde på mig kläder och tog mig ut i solen. Jag och Carro promenerade till Hotel Skeppsholmen för en lunch. Räkmacka <3.

IMG_8165

Fikade med små wienerbröd och en vaniljbulle till efterrätt. Sjukt goda. Svenskt fika är fan livet.

IMG_8167

Sen promenerade vi vidare hem till mig och hängde resten av eftermiddagen. Här är min bästa Morris som alltid är med oss <3!!!

IMG_8177

När klockan blev sju gick Carro hem och jag lagade middag, det blev tacos, inte helt otippat.

IMG_8184

Och idag sitter jag vid det här bordet och jobbar undan tillsammans med Paulina och Petra som gör mig sällskap. De håller på och renoverar vårt kontorsrum så vi hänger i loungerna istället. På onsdag är de dock klara så då ska ni få se resultatet! Hoppas det blir fint! Juste, tack Mathem för all god frukt vi fick idag. Perfekta kontorsboosten!

  1. Var har du köpt ditt snygga datorfodral? Är på jakt efter något fint till min nya MacBook Air 🙂
    Härliga bilder från din semester!

      1. Jag köpte det hos The Case Factory – seriöst det snyggaste fodralet jag någonsin sett och får komplimanger för det hela tiden! Spring och köp!!

  2. Detta är nog en konstig fråga… men undrar varför ni har tvn så högt upp? Blir det inte lite oskönt att kolla på den, fel vinkel liksom? Men snyggt att ni fixat sladdarna.

    1. Nej det är jätteskönt för nacken att ha tv:n i sovrummet högt upp eftersom vi ligger ner när vi kollar på tv där. Om den är längre ner blir det inte en naturlig vinkel för ryggen och då måste man sitta i sängen istället 🙂 Kram

  3. Du är så grym! Lyssnade precis på ditt avsnitt i avispodden. Så bra! Härligt och lyssna på dig. 🙂

  4. Hej tjejen! Så fint och mysigt du haft det, hoppas det är skönt att vara hemma 🙂
    Idag fick jag ett nej som besked på ett tjänst jag sökt och även fast jag inte skapat några förväntningar så kändes det som hela världen föll samman. Jag vet att du inte sökt massor av jobb på samma sätt som jag gjort, men du kanske har något tips på hur man reser sig efter ett sånt besked. Jag känner mig totalt värdelös.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi