En underbar helg

IMG_8754

Jag och Jossan på loppisen <3!

Åh jag har verkligen haft en underbar helg! Efter nästan två veckor av sjukdom var det så härligt att känna att jag var hyfsat tillbaka på benen igen. Sommarvindarna har dragit över Stockholm och det har varit så behagligt skönt hela helgen tycker jag. Dessutom doftar det sommarlov av all grönska på vår innergård, så när balkongdörrarna står på glänt är det ljuvligt.

Annars så har jag umgåtts med massa vänner, klätt upp mig, brunchat och även köpt en riktigt fin present till mig själv, nämligen en klocka jag har gått och tittat på ett tag. Så glad över den. Idag hade vi loppis på Musikaliska och det var lika roligt som alltid – tack alla som kom! Kanske lite osis att det var helgen innan löning men det var ändå massa folk och jag sålde av massor samt gav en stor kasse till Stadsmissionen plus bidrag från intäkterna till Welcome, en organisation som hjälper flyktingar i Sverige.

Nu ligger jag i soffan och har ätit en pizza till sen lunch/tidig middag. D är iväg på födelsedagsfirande men jag kunde inte följa med pga loppisen så det fick bli pizza och cola framför tv:n. Längtar tills han kommer hem så att vi kan sätta på en bra film och andas ut – ett perfekt avslut på en perfekt helg.

Hela helgen i bilder kommer imorgon såklart, så vi hörs då igen 😉
Puss!

  1. Det var en riktigt nice bloppis! Jag visste ju att du skulle vara där men blev ändå så förvånad när jag skulle köpa en klänning och så e det du som står där! Blev typ ”star strucked” hehe, men hann iaf snacka lite med dig. Så kul att träffa dig, du verkar vara en så otroligt härlig och glad person!!

    Kram!

  2. när man varit sjuk/haft ont och det sedan blir bättre.. faaaan vad man uppskattar allt då! så bra känsla <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi