King-galan, lördagshäng och modeloppis

IMG_8673

Helgen började med att jag fick göra mig fin hos GabbiBangerhead. Det tar nästan fyra timmar varje gång jag går till frisören… mitt hår blir tjockare för varje gång jag är där säger Gabbi, hehe.

IMG_8676

Daniel hade tiden efter mig så vi drack varsitt glas fredags-bubbel och snackade skit medan jag fick mitt hår lockat!

IMG_8684

Sen drog jag hem och bytte om inför kvällens King-gala! Det blev fuskpäls från Wos Store, utsvängda byxor från Zara och min bästa topp just nu från Gina Tricot (finns här!).

IMG_8689

Jag mötte upp Evelina och KristinRiche för ett glas bubbel innan galan och stötte in i dessa två gullon som hade lyckats matcha varandra kvällen till ära, haha, så kul att Emma och Niklas såg exakt likadana ut!

IMG_8700

Sen var det dags för gala och mingel!!! Med mina hjärtan <333 (och D såklart!!!)

IMG_8716

Så härligt att kunna vara ute och dricka drinkar, mingla och mysa med ens vänner. Här står jag, Angelica, Maxinne och D vid ute-baren och pratar om… ja massa hemliga saker hehe.

IMG_8709

Efter att tre timmar på festen flugit förbi gick jag och D upp till Nybrogatan 38 för att äta en sen middag. Började med kalvbräss med svamp, kronärtskocka och tryffel.

IMG_8713

Sen råbiff, ett glas rödvin och avslutningsvis en chokladboll (älskar att de har det på efterrättsmenyn)

IMG_8718

I lördags vaknade jag vid nio (och startade dagen med Veronica MaggioNyhetsmorgon!)…

IMG_8720

… sen gick jag upp och lagade bananpannkakor till frukost.

IMG_8727

Mums vilken snäll flickvän jag är va! Jag tycker om att äta mina med honung, nötter eller granola, kokos, jordnötssmör och färska bär. Eller jordgubbar och nutella :)))

IMG_8726

Sen gjorde jag i ordning mig för dagen samtidigt som jag såg reprisen av Let’s Dance. Kan inte i min vildaste fantasi förstå hur Bianca inte kunde vinna. Hennes energi går ju ta mig fan att TA PÅ genom rutan. Är helt BLOWN AWAY av hennes utveckling i programmet. De sista danserna hon har gjort har jag börjat gråta pga blir så enormt rörd. De bästa danserna var barfota-dansen i vit klänning som hon tillägnade sin mamma i förra veckans avsnitt samt sista dansen i finalen med Beyonce-avslutningen. Hon har gjort en makalös utveckling i programmet och briljerar som få. I mina ögon är hon vinnaren, så otroligt imponerad. ALL KÄRLEK TILL DIG BIANCA!!! <333!!!

IMG_8731

Efter smink och lite gråt och lite tid för att bättra på sminket som försvann under gråten (damn you Bianca) så sprang jag ner till Riche för brunch med Amanda och Danni.

(Amanda drack såklart alkoholfri champagne pga gravid om någon får för sig att ifrågasätta det :)))

IMG_8728

Det var sååå mysigt. Pratade ikapp senaste veckorna, framtiden och nutiden.

IMG_8737

Avslutade med en stor gino och tre skedar. Livets efterrätt.

IMG_8740

När vi var mätta och belåtna promenerade vi hemåt i försommar-värmen och ett blommande Stockholm.

Toppen är samma som jag hade i fredags fast i puderrosa istället för svart förresten, är lite besatt av den hehe. Finns här (klick!).

IMG_8743

Väl hemma somnade jag på soffan en timme och när D kom hem bjöd han över Amanda, Shoan, Sam och Emma för hämtmat och skitsnack. Vi började med bubbel på balkongen.

IMG_8746

Sen åt vi persisk mat via Foodora och drack rödvin tills klockan blev midnatt. Satt hela kvällen och var så fylld av kärlek och tacksamhet för att jag får ha dessa människor i mitt liv. Det slår mig att mina vänner är precis lika livsviktiga för mig som de alltid har varit, det är bara det att sättet att umgås på samt konstellationen av vänner förändras genom åren. Jag är så glad för att dessa människor är mina vänner och min familj, för att vi tycker om varandra precis som vi är och ger utrymme till att alla får vara sig själva. Vi skämtar med varandra med kärlek men hyser också stor respekt för varandra. Det är härligt.

IMG_8750

Igår var det ju loppis som stod på schemat som ni vet!

IMG_8752

Fyra timmar försvann på en sekund och när vi var klara promenerade jag Strandvägen hem, köpte med mig en pizza och placerade mig i soffan. Avslutade kvällen med Nyckeln till frihet – kan ni förstå att jag inte har sett den? Är ju den film som har bäst betyg på Imdb och jag har inte sett den haha. D blev helt chockad när han hörde det så det blev inget snack om kvällens filmval. Galet bra var den, såklart. Precis som hela helgen i sig <3!

Innehåller adlinks!

  1. Hej fina Michaela!
    Jag undrar om du inte kan skriva ett inlägg om dina vänner? 🙂
    Hur du träffat alla osv? Vad har ni för koppling till varandra?
    Kram

  2. Åh Michaela ville bara säga att jag beställde båda dina böcker för ett tag sen och har fått hem dom nu och bara sträckläst flera timmar idag. De är så fina och jag blir alldeles rörd av dina ord. Du skriver otroligt vackert, och det gör både ont i hjärtat pga så mycket smärta som kärlek kan åstadkomma, och man blir alldeles varm för man kan relatera till allt du skriver. Dessutom blir jag väldigt inspirerad att fortsätta skriva själv och det är jag tacksam för. Så tack, för att du publicerat dessa böcker för oss andra att ta del av<3

  3. Hej Micki! åh så mysiga bilder. vill lyssna med dig vilka restauranger i stockholm du tycker serverar bäst tryffelpasta? kramisar

  4. Hej Michaela! Har ett litet kärleksproblem.
    Är det ok att ens kille skriver med sin tjejkollega om vilka snygga tjejer han ser ute på stan. att en ”sjukt snygg tjej” har börjat jobba på ica men att hon inte var lika ”nice” som en annan han såg på sitt lunchställe, henne kunde han knappt säga hej till för att hon var så snygg. Så skriver han. Hans facebook var inloggad på min dator så jag såg allt. Är så ledsen. Självklart får han tycka att andra tjejer är snygga men att han pratar om det bakom min rygg och skriver på det sättet.. det gör mig så himla ledsen, och ja jag ska prata med honom, men är det fel av honom? 🙁

  5. Hej Fina Forni! har jagat efter ett sånt fint macBook fodral så länge, vart hittade du ditt ???? snälla hjälp mig hahaha.
    Kram Sara

  6. Gud vad snygg du är!! Otroligt fint hår! Vad säger du till frisören för at få så där frisyr – hur är det klippt?
    /Frisör-noob 🙂

  7. Så otroligt fint hår! Du har verkligen lyckats att gå från brunett till blond utan att det ser onaturligt ut! Jag är också naturlig brunett med en gammal sombre. Ska till frisören nästa vecka och är såå sugen på att bli blond. Så måste fråga, hur har du gått till väga för att bli så fin i håret? Du gjorde det väl i flera omgångar om jag minns rätt. Och hur ofta fixar du utväxten? Det är utväxten som jag oroar mig mest för så därför lutar det mot att jag fortsätter med mörk botten och en naturlig övergång.

  8. Du verkar vara en sån fin människa Michaela, verkligen. Man blir ju så glad med av att läsa när du skriver så fint också om dina vänner, de verkar också fantastiska. Vänskap är vackert ändå, kram kram

  9. Är Precis likadan när det kommer till ”lotsas” städa. Det går inte att låta bli ju! Känns så mycket bättre när sakerna ligger på sin plats och med rätt mellanrum, etc.. Klarar inte av det annars haha

    1. nej men åh, hahah, den första kommentaren skulle stå i det här inlägget. Men den andra skulle ju stå i inlägget som heter ”en lista”, haha vet inte hur jag lyckades? Jaja, hoppas du förstår 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi