Margauxs lägenhet och Metro Mode Home

IMG_7107

Jag tänkte att vi kan börja denna dag med att prata om vad jag gjorde igår!

Jag började dagen med manikyr och pedikyr. Emilia har precis gått på mammaledighet eftersom hon ska få en bebis (så glad för hennes skull!). Först fick jag lite panik för jag kan inte riktigt leva utan Emilia, men som tur är ska hon för det första bara vara borta i några månader, och för det andra så har hon ypperliga ersättare! Jag går ju till Sara för pedikyr och ansiktsbehandlingar och nu gör hon även manikyr också. Perfekt för mig! Så då kör jag både manikyr och pedikyr hos Sara medan Emilia är borta. Jag tog min favoritfärg, nr 11 ”Romantique”, som är den bästa sommarfärgen som finns. Får alltid komplimanger för den. Det är en shellack men det vet ni nog vid det här laget.

IMG_8775

Sen träffade jag upp den här gullisen för att få en premiärtur i lägenheten! WOW säger jag bara – så fint och direkt när jag kom in kände jag ”här ska Jacob och Margaux bo.”. De har verkligen hittat hem. Blev så glad för deras skull! Ska komma och hänga ofta, kändes liksom hemtrevligt och det är det viktigaste när man hälsar på hos kompisar. Snyggt och trendigt i all ära men hemtrevligt går framför allt.

IMG_8777

Efter lunchen jobbade jag på kontoret i några timmar innan jag promenerade hem och fikade med mig själv. Fyra bitar choklad, en kaffe och nya Metro Mode Home (så stolt!). Sen åt jag rester till middag och kröp ner i säng tidigt.

Nu sitter jag på Bromma Flygplats och ska snart hoppa på planet till Göteborg, ska ner över dagen i bok-jobb. Tur att jag somnade tidigt eftersom klockan ringde 05.30 i morse… Vi hörs när jag är tillbaka på flygplatsen i eftermiddag igen. Puss!

  1. Jag var också o gjorde manikyr igår på Studio Paavola 😀 var i deras nya lokal på andra sidan Odengatan. Sjukt fin lokal! Ville typ själv jobba där för att den var så fin! haha

  2. Supersnygga naglar! Tycker det ger ett viktigt intryck för man ser händerna och det gör så mycket med härliga färger 🙂
    Hur länger håller det för dig när du gör med shellack?

  3. Snälla, kan du inte göra ett inlägg med tips på sommarkläder när man är i stan. Är ju väldigt lätt att klä sig somrigt utomlands men typ när man går mitt i Stockholm? Hade varit jättekul!!

  4. Hej Forni! För det första vill jag säga att jag tycker så mycket om dig och din blogg! Har följt dig i flera år och ser väldigt mycket upp till dig. Älskar hur bloggen utvecklats på senaste tiden! Nu till min fråga- kanske för nischad för ”frågor med Forni” men skulle bli överlycklig om du vill svara antingen där eller här i kommentarerna. Eftersom att du är så duktig på att styra fest/festa så undrar jag hur jag, som ska styra en dagsfest om några veckor, ska gå till väga? Vad krävs för en bra dagsfest helt enkelt? Aktiviteter, mat, osv? Det är inte sittning och kommer ca 60 pers. KRAM!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi