Goda viner och en betydelsefull blomma

IMG_8798

IMG_8800

IMG_8801

IMG_8803

IMG_8805

Igår åt jag middag med SarahBrillo! Min vän jobbar där så han brukar alltid ge oss lite vin eller drinkprovning när jag är på besök, en sån lyx! Igår fick vi testa lite olika röda viner (Barolon på första bilden var bäst) samt ett vitt vin som var vitt vin på en helt ny nivå. Poggio alle grazze Dell’Ornellaia heter det och jag kan varmt rekommendera det. Kanske det godaste vita vinet jag har druckit!

Vi snackade bort fyra timmar, åt god mat och drack magiskt vin – mer kan man inte begära av en torsdagskväll.

IMG_8811

Nu är det fredag och jag jobbar hemma fram till lunch för att kunna ta emot ett paket som ska levereras. Gick upp vid åtta och åt acaibowl till frukost, nom nom nom. Hade i en banan, en deciliter fryst hallon & blåbär, en deciliter mandelmjölk och en matsked acaipulver. Toppade med banan, granola, kokos, jordgubbar och jordnötssmör.

IMG_8818

Fick en blomma av min redaktör när vi sågs igår för att hon tyckte så mycket om boken – hur jävla fin får man vara? Ögonen fylldes med tårar på en sekund. Jag blev så himla rörd. Nu sitter vi med sista korr-rundorna innan den grafiska formen för inlagan ska göras och sen går den till tryck i sommar! Så glad för att jag har haft Ann som bollplank under dessa månader av bokskrivande, för att hon har haft tålamod med mig och lugnat ner mig när jag tvekat.

<3

  1. LÄNGTAR SÅ efter din bok. Är tyvärr en läsa-bok-hatare men dina böcker är dem enda jag gillar och streck-läser utan att drömma mig iväg och tänka på vad jag ska käka till middag eller ha på mig imorgon istället för att vara inne i boken hahaha. Elogé. Puss!

  2. Åh hallå!! Man gillar ju vin tips. Ska springa till systemet och kolla om det finns. Kan vara lite klurigt att hitta goda vita viner tycker jag. Kram på dig och ha en härlig helg!

  3. Hej! Jag vet inte vart man ska fråga , men
    Jag har en fråga till dig och om du skulle vilja skriva lite om det i bloggen.
    Hur ska man göra när man faller för en kille gång på gång även fast man vet att man vet att ens relation och han inte är bra för dig? vet att de är för jag har så starka känslor men hur ska man göra om man egentligen inte vill falla för honom igen? Men lyckas ändå gå tillbaka till honom hela tiden , jag mår bättre utan honom men så fort jag ser honom så känns det som jag glömmer allt och bara vill ha sin närhet. Det här får mig att bli galen, mår psykiskt dåligt av att aldrig vara stark nog att lämna det.

  4. åh så jag längtar efter boken. måste vara både läskigt och fantastiskt på samma gång? at släppa boken tänker jag. jag skulle nog vara livrädd, om du är det vill jag bara säga att vi tar emot den med öppna armar <3 hihi

  5. Hej! Tycker mycket om din blogg, väldigt inspirerande<3 Om du har tid så skulle jag bli så glad om du bara kunde kika in på min blogg och kanske ge något tips. Kram

  6. Hej Michaela! Först, tack för en fin blogg och så bra böcker!! För ett tag sen svarade du på en kommentar från en bloggläsare som kommenterade på ”hur ni bloggare orkar äta så mycket” (helt absurd kommentar f.ö) eftersom hen själv inte aaaalls hade pallat med. Du svarade att personen verkar vara en sån typ som är stolt över hur lite den äter osv och det öppnade mina ögon för hur ett par av mina allra bästa vänner är så, speciellt en. Det finns ett slags shameande i att äta i vår grupp, även om alla uppskattar god mat och mysiga middagar. Det pratas om att man ”glömmer att äta eftersom man inte blir hungrig” och att man inte ätit sen jobbet igår, kanske 20 timmar tidigare. Jag måste äta regelbundet för att må bra både fysiskt och psykiskt och skäms över det till och från eftersom mat ibland blir ”skämmigt” i vårat gäng. Vi är 20-21 år allihopa men jag påverkas verkligen fortfarande av andras åsikter. Vad tycker du att jag ska göra? Eller har du något bra råd? Jag har försökt ta upp ämnet men får ingen riktig respons. Till saken hör att jag är den ”större” i gruppen vilket gör det extra skamfyllt när jag behöver äta eller pratar om mat osv. (Jag är helt normalviktig.)

  7. Ge oss lite vin? Kanske inte passande och skriva så då det är olagligt att bjuda på alkoholhaltiga drycker. Jobbar också inom restaurangbranschen. Tänker bara så din kompis inte får problem med jobbet. Älskar din blogg btw!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi