Skaldjursmiddag på Sturehof

IMG_9246

Vi började kvällen med ostron och champagne!

IMG_9253

Jag var klädd i rosa byxdress från Bubbleroom / Make Way och skor från Asos

IMG_9254

Alla fick namnlappar med tjusiga illustrationer – älskade min!

IMG_9258

Efter fördrinken gick vi ut till uteserveringen för att äta skaldjursplatå och dricka 1664 Blanc (en veteöl som faktiskt är min topp tre bästa öl – tips tips tips! Smakar citrusaktigt och veteöl är så vacker i färgen)

IMG_9264

Jag hade Dasha som bordsdam!

IMG_9269

Bästa Carro <3!

IMG_9271

Vi avslutade med en fotbollstårta i äkta EM-anda. Pepp! Nu börjar det!

I torsdags var jag som ni ser på en supertrevlig middag med ett litet men härligt gäng. Det var jag, Dasha, Carro, Daniel, Michaela, Amelia, Lill och Clara som åt en middag tillsammans med Blanc 1664. Det är faktiskt ett hett tips om ni är sugen på god öl! Jag är ju ingen öl-person egentligen men fick upp ögonen för veteöl tack vare D för ett tag sedan och just denna är jäkligt god alltså. Vi började i alla fall med ostron i baren på Sturehof för att sedan gå ut till uteserveringen och äta skaldjursplatå och tårta. En drömkväll som ni hör! Hoppade in i en taxi vid tio och var allmänt pepp på livet. Även om det var lite kyligt så är det så himla härligt att äta middag utomhus.

Hoppas på bättre väder ikväll när det vankas Summerburst så nu håller vi tummarna!

  1. Din byxdress är superfin och klär verkligen dig!! Min fråga är hur du och dina vänner delar upp betalningen när ni är ute och äter rätt ofta? Hur brukar du göra?

  2. Alltså wow! Du är ju bara för stunning Forni. Har följt dig i många år och du är en sann inspiration. Kram från Dalarna och Falun ☀️

  3. Åh vad fin du är! Du har så otroligt bra stil. Skulle du kunna visa upp din nya klocka? Tycker att även den ser superfin ut!

    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi