50 shades of blue… and pink

Jag har provmålat hemma, snart är det nämligen dags att måla om! Arbetsrummet får bli rosa och sovrummet blått. Men hjälp till nu, vilka är era favoriter?

IMG_9672

Okej var ju sämst ljus i lägenheten när jag skulle fota av det till er. Men från vänster högst upp så är det nr 1, 2, 3 och på raden under från vänster nr 4 och 5.

IMG_9676

Och de rosa till arbetsrummet nr 1, 2 och 3 från vänster.

Jag tror att jag har mina favoriter, vi får se om ni och D håller med mig. Hoppas verkligen jag och D kommer överens haha, annars blir det jobbigt.

  1. Helt klart 2 på den blå och 3 på den rosa! Superfina färger som känns väldigt behagliga. Lycka till! 🙂

  2. Till sovrummet är ju nummer 2 & 5 underbara, men nr 3 gör sig nog kanonbra till till fina trägolv.
    Till arbetsrummet ser nr 1 helt drömmig ut :).

  3. Sovrum 1 eller 3
    Arbetsrum 2

    Hoppas ni kan enas! Tror att resultatet blir bra oavsett, alla färgerna var riktigt fina.

  4. Av de grå/blå 5an! De rosa var svårare att välja mellan, men jag tror 1, men samtidigt var alla rosa fina 🙂

  5. Blå: 2 eller 5 (vilken av dem beror på hur ljuset är i sovrummet)

    Rosa: 1 (nr 2 är way 2 rosa och nr 3 kommer bli för ”beige” om inte rummet är jätte ljust)

    :))))

  6. He!

    Nr 3&3 🙂

    Vet inte om nummer tre av de blåa är skymning från alcro ser lite ut som den. Om inte så rekomenderar jag dig att kika på den!

  7. Jag rekommenderar dig verkligen att gå till byggfabriken i korsningen Roslagsgatan/Surbrunnsgatan. De har en perfekt rosa! Byggfabriken.com

  8. Alla är snygga men tänk på att hellre välja en ton som går mot det gröna som upplevs som lugn. Blått kan lätt kännas kall.

  9. Vi målade vårt sovrum likt 3:an och det blev alldeles ljuvligt! Mörkt och skönt att sova i, men inte för mörk att det blir dystert att va i rummet under dagen eller minst under vinterhalvåret! värt att tänka på 😉

  10. Ett litet tips när du testar kulörer är att aldrig måla dem bredvid varandra. Vissa passar helt enkelt inte ihop och ”fel” färger kan förstärkas och kulören blir inte snygg. Det absolut bästa är att måla upp hela provburken gärna runt en dörrkarm eller nere vid golvet för då se man hur helheten blir. Har man inte ytorna för det så måla på stora kartongbitar och flytta runt dem. Lycka till 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi