Megaformer & Curves by Petra

DSC_9815-copy1-980x654

a5b62246429052831560cc5b696e2875_980x0_c_85_ns_v4

DSC_9961-copy-980x654

DSC_0134-copy-980x654

9f6104f8470d6ef232c65e49f36666ac_980x0_c_85_ns_v4

I förra veckan var det dubbel-event för fröken Tungården, på samma dag dessutom! Så mysigt haha. På lunchen hade hon ett träningsevent på Be.Core där vi fick testa Megaformer och Barre. Vi fick alla varsitt kit från hennes kollektion Curves by Petra och så körde vi 45 min träning följt av en makalöst god lunch signerad ett av mina favvokonton på Instagram, @eatingnaked! Både kollektionen, träningsformerna och maten var en absolut succé.

ANYWAY så var det sjukt kul att testa båda dessa träningsformer. Jag var egentligen mest taggad på Barre eftersom det känns som en träningsform som passar mig (har alltid drömt om att bli balettdansös och detta ska ju vara en balettinspirerad träning), men väl på plats gillade jag Megaformer mycket mer! Det är det passet där man använder sig av maskinerna på bilderna ovan. Det gav en helt galen träningsvärk, tror ingen av oss kunde gå på hela helgen haha, men rörelserna var ganska lika de man gör under vissa yogaklasser så det passade mig bra. Otippat roligt i alla fall och på lunchen idag så ska jag möta upp Jossan för att köra ett pass Megaformer igen! Gör inget om jag inte kan gå på resten av helgen, ska ändå bara mysa haha.

Jobbar hemifrån idag och sitter på balkongen as we speak, en sån dröm alltså. Nu börjar sommarlovet va! Blir skönt att cykla iväg och svettas lite på lunchen, ta en lång dusch när jag kommer hem och sen ska jag provmåla i arbetsrum och sovrum. Hoppas kunna måla om i nästa vecka. Och ikväll är det matcher! Heja Sverige och Italien!

Snodde bilderna från min älskade Limpan

  1. Jag kan inte säga att kläderna är jättesnygga men jag kan säga att skönheter klär i allt och ni ser ändå så himla fina ut. Det är ok men inte riktigt min smak. :/
    Önskar dig en fin dag. 😀

    1. Hej Aino!

      Jag har inte fått betalt för att skriva om något av detta utan det kommer rakt från hjärtat 🙂 Det är ju självklart att jag skriver om min bästa väns träningskollektion! Att jag gillade både maten och träningsformen i sig är något jag vill tipsa om i min blogg, eftersom jag anser att min blogg delvis går ut på att tipsa om saker jag tycker är bra. Tråkigt att du ser på det med så skeptiska ögon. Som jag har sagt tidigare – om någonting är betalt, alltså att jag har fått betalt i pengar eller produkter för att skriva om något, så är det alltid markerat högst upp i inlägget.

      Kram!

      1. Det kan vara reklam även om du inte fått betalt eller har något samarbete med företaget ifråga. Att hjälpa sina vänner med reklam i bloggen är också något som läsarna ska upplysas om. En spade är alltid en spade även om du vill kalla den för något annat.
        Men jag håller med om att det kan vara svårt för en proffsbloggare nu för tiden att över huvud taget nämna något företag eller någon produkt eftersom reklam, sponsring och samarbeten har blivit så stor del av bloggarna och andra sociala medier.

  2. Att klicka in på din blogg är som att stiga på i det mest mysiga och hemtrevligaste hemmet, för att beskriva känslan! Ha en fin dag:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi