Be.Svetty

IMG_9661

IMG_9667

IMG_9671

Goood morgon gullisar!

Här kommer tre bilder från min och Jossans lunch igår, kan inte gå idag haha. Galet jobbigt med megaformer men anar att den här träningsformen är lika minst effektiv som jobbig. Kommer vara stark som en oxe om jag orkar köra typ fyra gånger. Undrar hur länge träningsvärken sitter i, var riktigt jobbigt att cykla i morse hehe.

Sitter hos Studio Paavola och gör pedikyr följt av manikyr, sen har jag ett mysigt lunchmöte och på eftermiddagen väntar ögonfransförlängning hos Ida och ögonbrynsplock hos Emelinda. En riktig fix-dag med andra ord. Vill ju vara sommarfin!

Torsdag och officiellt midsommar-helg. Vad har ni för planer? Vi ska ta det riktigt lugnt. Ikväll blir det middag hos mina föräldrar och imorgon blir det midsommarfirande med D’s föräldrar, tror bara det blir vi fyra dessutom, hur perfekt som helst om ni frågar mig. Jag känner verkligen att jag befinner mig i några typ av mellanår i mitt liv när det kommer till högtider. Först var det roligt för att jag var barn, sen blev det roligt för att man festade på alla högtider och nu känns det som ett litet glapp innan det finns barn med i bilden igen. Ibland kan jag avundas dem som har tydliga traditioner kring högtider men jag har inte det och tycker därför inte att det är en så stor grej med högtider heller. Kanske blir annorlunda om några år. Nu är det mest en extra ledig dag där jag försöker att hänga med familjen och äta god mat, men vi gör ju det en hel del under det övriga året också.

Vi hörs lite senare, ha en härlig dag så länge, puss!

  1. Hej!

    Måste bara säga att jag tyckte att det var så otroligt skönt att läsa din blogg där det inte hetsades om midsommar. Har precis blivit singel och vi träffades på midsommar, så iår är den riktigt ångestladdad för mig. Har letat efter något kul att göra för det är så jag känner att man ”borde” göra men har verkligen ingen lust att fira egentligen. Älskar midsommar annars men just iår är den lusten verkligen noll.
    Vill bara säga att det var så skönt att du inte hetsar upp dig över det för jag kände att jag blev lugn av det. Att det är okej att inte fira iår utan bara låta det passera och se det som extra ledighet och ta det igen nästa år. Tack för en underbar blogg, har läst den i flera år och du har hjälpt mig genom flera uppbrott genom dina texter, har alla dina böcker och dom är guld värda för mig!
    Kram på dig!

  2. Håller med ovan, skönt att höra att någon fler inte orkar/vill göra något stort av den här helgen. Känns som alla man pratar med har jättestora planer eller superlånga traditioner.. Jag och min kille ska bara ut och äta vilket känns superskönt! Samtidigt som jag lite ”skäms” över det då alla andra ska göra så himla mycket.. Så kändes så mycket bättre nu när du berättar om dina planer!

  3. Vad roligt att höra om en ny träningsform (tror jag, eller har jag missat något, haha?!). Hur gör man? 😀 Skakar plattan eller gör man rörelser på den?

  4. Du är ej ensam! Lever precis som du, i några slags mellanår med min kille…
    Blir väldigt lugna högtider och förstår mig inte alls på alla andras hysteri, även om jag också avundas engagemanget och traditioner jag lite saknar.
    Blir en skön långhelg och middag med föräldrar här med. Trevlig ledighet på er!

  5. måste fråga vart du köpt ditt linne? *emoji med hjärtformade ögon* Kan vara snyggaste linnet jag sett någonsin! Puss och trevlig midsommarhelg med dina nära och kära

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi