MY WORK SPACE

Jag fixar ju i ordning båda mina arbetsplatser (hemmakontoret och No. 18) just nu och det är sååå kul. På fredag målar vi om här hemma, jag är riktigt nervös haha. Får alltid höra skräckhistorier om vänner som inte blir nöjda så hoppas verkligen att vi prickat in rätt.

Nåväl, nu ska vi kika på vår nya byrå till arbetsrummet här hemma!

IMG_9795

Fin va! Och sväljer massa skit. Jag är övertygad om att alla hem har skit men för mig handlar det om att gömma den i diverse fina förvaringsutrymmen (och inte ha för många sådana så att man blir en galen samlare). Den här byrån har rensat hela arbetsrummet på sånt som man inte vet var man ska lägga och därför lägger på skrivbordet/under skrivbordet haha. Hej då pärmar, kvitton, batterier, hålslagare, gamla avtal och viktiga som oviktiga papper vi ses!

8fde2f98-e66f-46f1-89cf-56288c02969a

1a5b6792-5ff8-4b30-9fcd-9bcc932be63e

Byrån kommer från Confident Living, Bloomingville och finns här (adlink!)

  1. En liten nyfiken fråga jag jag. Hur fungerar adlinks? Jag vet att man får betalt om man klickar där. Men hur fixar du sånt? Kontaktar du som i detta fall confident living och frågar? Kul o veta bara. 🙂

  2. Supersnygg! Haha, ja alla har vi massor av skit. Jag säljer just nu bort all skit och sparar bara det nödvändiga. 😉 Ta hand om dig och ha en toppendag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi