Inspiration

PALMTREES, INSPIRATION, DOLCE & GABBANA-DREAM

30 juni 2016, 11:52

Lizzyvdlight3

Via Petra hittade jag den här tjejen på Instagram och precis som P så föll jag direkt. Hon har verkligen en semesterstil att inspireras av. Jag älskar ju färg och mönster på sommaren och den här tjejen (@lizzyvdlight på Instagram) lyckas verkligen med sommargarderoben.

Lizzyvdlight2

Pyjamas-set i oranget mönster, perfekt för dagsaktiviteter eller frukosthäng

Lizzyvdlight

Solglasögonen!!! Är det Miu Miu? Någon som vet?

Lizzyvdlight4

Och så strandväskorna…

Lizzy

När jag gick igenom hennes konto la jag märke till att hon har flera fina strandväskor. Det slog mig att jag också skulle vilja ha en fin, färgglad strandväska. Det fanns massa fina i Costa Rica när vi var där men var inte direkt i shoppingmode när vi var där så struntade i att köpa någon vilket jag ångrar nu…

722886_in_pp

Hittade den här från Dolce & Gabbana/Net-a-Porter (adlink) och blev helt såld. Satan så fin. Är dock inte speciellt sugen på att lägga flera tusen på en strandväska. Kanske att jag kan hitta någon fin när vi åker till Palma om ett par veckor? Eller har någon av er tips på någon fin strandväska till humant pris?

Och speaking of Dolce & Gabbana, hittade den här bilden hos Sandra härom dagen;

a3a8bc2e11b56c324376d50de07c1342_980x0_c_85_s_v4

Ehmn ATT de har gjort en freakin’ PALMKOLLEKTION till sommaren!!! Herregud Dolce!!! Älskar er så mycket!

Seriöst en av de finaste kollektionerna jag har sett, ni kan se hela hos Net-a-Porter här (adlink). Såklart är det way over my budget men gick ändå igenom varenda plagg i detalj igår, tänkte över hur jag skulle matchat dem på semestern och hur snygg jag skulle vara haha. Det är verkligen en glad kollektion – hur glad skulle man inte bli om man såg någon komma gående i setet ovanför till exempel?

732421_in_pp

Eller den här palmväskan, dios mio… som en dröm ju.

Jaja, nu ska jag ge mig ut på nätet och kolla om jag hittar några fina budgetvarianter efter att ha proppat mig full med inspiration. Någon typ av kaftan till stranden, ett fint mönstrat set, en strandväska och något med palmer på står på önskelistan!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv