BITCH BETTER HAVE MY MONEY

IMG_9981

Igår var det konsertdags som sagt. Rihannas entre var fet som fan och att hon öppnade med Stay var liksom gåshud från start. Så fint och jag kastades tillbaka till min och D’s första sommar. Dessutom ramlade den över i Love the way you lie och dessa två är ju typ de bästa låtarna som gjorts så det var gåshudgåshudgåshud. Sen var det hit på hit och man slås verkligen över hur stor hon är som artist och hur mycket bra musik hon har sitt namn på.

MEN det går inte att komma runt att hennes engagemang inte finns där. Hon ger liksom inte det lilla extra. Extremt mycket playback och när hon inte orkar sjunga så spelar hon på sin sexighet för att ändå göra ”succé”. Förstod faktiskt inte varför människor jublade varje gång hon skakade rumpan, jag jublade varje gång hon sjöng från hjärtat – vilket tyvärr inte var så många gånger som jag önskat. Nä, jag kommer alltid avguda henne för den mäktiga musiken hon gör samt henne övergrymma stil (tyckte scenkläderna var galet snygga) men hennes nonchalans funkar inte på mig. Jag behöver mer hjärta om jag ska vara helt såld.

Var ni där igår, vad tyckte ni?

IMG_9975

Åt en middag i Sjöstan med familjen innan vi promenerade upp till arenan. Verkligen sommar i Stockholm just nu, jag älskar det.

  1. Jeg så henne i Oslo på lørdag og er helt enig med deg. Når hun synger og gir alt så er hun grym, men jeg har ingen interesse av å se at hun vrikker på rumpa hele tiden. I det store og det hele er jeg fornøyd med kvelden, og det var godt å stresse ned litt!

  2. Håller med men blev ändå positivt överraskad. Vad tycker du om hennes nya album? Jag hade velat höra Never ending och lite fler gamla låtar som Only girl in the world.

  3. Coldplay om ett band där Chris verkligen kan sjunga från hjärtat. Så trist att Rihanna måste playbacka, förstår att det är svårt att sjunga och dansa men live är den största delen av ens musikkarriär och kan man inte göra det live så är det inte bra. Zara Larsson exempelvis är grym så ung live osv.

  4. Fast så mycket playback var det inte, blev sjukt imponerad av hennes röst live! Tycker hon är cool, gör sin egen grej, och försöker inte härma B. Tyckte också det var kul när hon blev tårögd av alla hyllningar och hon ba ”Come on guys, you’re making me lose my image!” Haha

  5. Jag var superbesviken när jag kom hem från konserten. Hade åkt ändå från Karlstad för att se henne. Tycker det var tråkigt att hon la allt krut på klädombyte, speciellt när scenen blev helt svart & tyst. Hade hellre sett att hon la krut på lite konfetti, ballonger eller ljusshow! Och tycker det var supertråkigt att hon bara körde 10-30sek av alla hennes gamla & bästa låtar som det är lite krut i. Dom nya blir så mellanmjölk utan något go i. 2/5 får hon av mig!

  6. Såg dig där, måste säga att du är ännu snyggare i verkligheten än på bild! Håller med dig om konserten också..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi