God morgon från Palma!

img_0520.jpg
Jag började dagen med att smyga upp till hotellets takterrass (vi har bytt hotell och bor i Port Portals sista dagarna men mer om det sen!). Vad magiskt det var, att komma upp vid nio på morgonen innan solen står som högst på himlen och att få yoga med havet som utsikt. Det blev nästan en spirituell upplevelse att bara stå där ensam på taket. Lyssnade på min favoritmusik högt och gjorde några enklare yogaövningar som avslutades med lite huvudstående. Det är så märkligt med ryggskott för jag har tappat all kraft i vänster sida av ryggen. Varje rörelse jag gör är som att jag använder muskeln i vänster ländrygg för första gången. Om jag böjer mig ner för att ta upp något kommer jag inte upp igen och när jag yogar kan jag knappt komma upp i en solhälsning utan att behöva ta stöd med andra kroppsdelar. Jag fortsätter dock att träna upp ryggen men att det skulle vara en sån här process hade jag kanske inte riktigt räknat med… Nåväl, jag är frisk och lycklig i övrigt så jag ska inte klaga.

Nu väntar en timmes jobb innan dagen sätter igång. Puss mina älskade, kika in senare igen för gårdagen i bilder och massa Palma-tips!

  1. Yoga är verkligen underbart!! Är lite nyfiken på huvudstående. Hur lärde du dig det? Tog det lång tid? Dina bästa tips för att lyckas med det? Hyser själv en dröm om att en dag klara det men drt känns rätt långt fram i framtiden då jag inbillar mig att jag är för svag i coren. Tack för en underbar blogg!!

    1. Ja, och hur gör du huvudstående när du inte känner av musklerna i vänster sida, blir det inte obalans?

      1. Funkar med att använda bålen för att ta sig upp och övriga ryggen för att hålla sig uppe, men var tvungen att stå mot en vägg och orkade bara några sekunder tyvärr

  2. Du får nog ta och kolla upp din rygg och muskler när du kommer hem. Verkar som några muskler lagt av totalt och det kan tyvärr bli total kollaps än om man klarar sig länge.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi