Biologique Recherche

Här kommer två oslagbara skönhetstips!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För ett par veckor sedan var jag på en ansiktsbehandling på Revive-klinikenKarlavägen. Jag testade en riktig superbehandling med ett för mig helt nytt skönhetsmärke, nämligen Biologique Recherche. Det är ett helt naturligt skönhetsmärke så tjejen som gjorde ansiktsbehandlingen varnade mig för lukter som jäst eller liknande under behandlingen, haha. Och visst luktade det jäst! Var klart tveksam men när jag gick därifrån sen, herregud, vilket resultat. Har gått två veckor nu och jag har fortfarande jättefin hy. Är grymt nöjd.

Anyhow, jag måste tipsa er om två produkter som jag köpte med mig därifrån. Jag har ju problem med att min hy producerar mycket talg vilket gör att jag blir oljig i t-zonen, så köpte denna emulsion gel (klick!) som man lägger på nytvättat ansikte på morgonen. Den minskar talgproduktionen och jag måste säga att den verkligen håller vad den lovar. Är så glad att jag köpte den och kan varmt rekommendera den till er som också har problem med glansig/oljig hy. Jag vet inte om den finns att köpa någon annan stans än på just Revive-kliniken, detta märke verkar vara något av en skönhets-hemlighet haha.

Sen är deras läppbalsam grymt. Till skillnad från t-zonen blir jag jättetorr på läpparna och denna kräm förhindrar det med bravur. Tar på rejält innan jag går och lägger mig för mjuka läppar dagen efter.

Det var dagens små skönhetstips!
<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi