WEEKLY PLANS

Hej och glad måndag!

Som jag sa – ny vecka och ny, positiv energi här inne. Bra så. Jag hann ju kika in snabbt i förmiddags men tänkte såklart dela med mig av mina veckoplaner innan Min helg i bilder kommer!

Måndag: Möte med ett PR-kontor i morse om ett eventuellt designsamarbete. Sprang sedan över till NK och signerade böcker. Nu kontorsjobb (är helt ensam på kontoret idag – tråkigaste som finns!) följt av en sen lunch med Sophie by Sophie. Möte med min assistent, en intervju med Cosmopolitan och slutligen middag och någon ny serie – vilken ska jag börja följa??? Måste finnas på Netflix eller Viaplay! Och vara FEELGOOD jag vill inte se massa död eller läskigheter :). Helst typ som Modern Family eller Frankie & Grace som jag älskar <3.
Tisdag: Frukostevent med Day Home, möte med Frida som driver varumärket Ahlvar, lunch med Sandra Beijer, jobba på kontoret. Ska fixa ögonfransarna efter jobbet och sen väntar en middag med det kvinnliga nätverket som jag är med i – Women With!
Onsdag: Besök av rörmokare och sen ska det jobbas, fixas och packas. Funderar på att bjuda över mamma och pappa på middag på kvällen kanske? Eller ses på en enkel middag på stan. Eller åka hem till dem och bli bjuden på middag? Vi får se.
Torsdag: Bye bye Stockholm! Hello New York! En långhelg i New York väntar, galet vad härligt det ska bli!

86babf309337409cb1c1205c8fee8536

  1. Gilmore Girls! En gammal goding. Händer typ ingenting och bara flyter på och på något sjukt sätt vill man ändå bara fortsätta kolla.

  2. Har precis som du velat ha en ny mysig serie att titta på och körde då igång med Gilmore Girls på netflix! Mycket mysigt och feelgood!

  3. Den bästa feel-good serien jag sett är Drop Dead Diva; och jag såg den iaf på Netflix. SÅ mysig! Och bara varm. SE!

  4. Om du inte har sett serien Weeds så måste du se den. Men räkna med att bli helt fast. Det är en väldigt lättsam serie som handlar om en änka som är hemmafru. Hon bor i ett väldigt fint område i USA men efter att hennes man dött så har hon inte råd att bo där. Hon skaffar sig ett extra jobb osv …underbar serie med skratt , spänning , romantik och framförallt tokigheter . Finns 8 säsonger varje avsnitt är 30 minuter . Finns på Netflix

  5. Min BÄSTA serie är den amerikanska versionen av The Office! Jag kollar om och om igen på den serien och det finns inget roligare, enligt mig! Man mår bra av den serien!! 🙂

  6. Hej Michaela! Tack för en superfin och inspirerande blogg!

    Var/hur kan en hitta/joina Women With!?

    Tack för svar! Hittade inget på nätet nämligen.

    1. Hej kära du!

      Det är inte ett öppet nätverk tyvärr utan ett där man blir inbjuden 🙂 Personen som startade nätverket heter Caroline Lidman.

      Kram!

  7. Ingen serie men kolla på amerikanska komikern Chelsea Handlers talkshow som heter The Chelsea show på Netflix. Hon är så JÄVLA rolig och bjuder in många sköna gäster! Jag sitter alltid och kollar på det, äter ost och dricker vin när min sambo inte är hemma!

  8. The fosters 🙂 Så himla mysig feelgood serie där nästintill alla karaktärer är så godhjärtade så man blir inspirerad att göra gott. Samtidigt lite spännande, mycket att relatera till och en hel del drama som kan vara skönt att se för att känna att ens eget liv inte är så kaos som man tror 🙂

  9. Åh nu ska vi se! Unbreakable Kimmy Schmidt är en knäpp och jätterolig serie, Lovesick är rolig och härlig och jag äälskar Drop dead diva! Samtliga finns på Netflix.
    PS. Beställde precis din bok, så pepp!! <3

  10. Catastrophe på STVplay ( blir inte lurad av titeln ) SÅ underbar, varm, rolig och mysig serie om en engelsk kvinna som blir på smällen med en amerikans kille och..ja resten får du se. Hett tips iaf!

  11. -Girls, hbo= BÄST!! hög igenkänningsfaktor och är allmänt svinbra!!!
    -Drop dead diva, netflix= lättsam serie
    -Silicon Valley, hbo= också lättsam och rolig!
    -Unbreakable Kimmy Schmidt, netflix= lite löjlig ibland men ändå värd.
    -Marcella, netlix= krim serie, nästan lite ångestframkallande ibland
    -Stranger things, netflix= tänk ET. Lite kuslig och mkt bra! En säsong bara.
    -The affair, hbo= Jätte bra!! Känns också verklig. Snygga huvudkaraktärer också.

    (Hbo har prova på gratis i 1mån)

  12. Ohhh, åker också till NY på torsdag! Håller en tumme att vi är på samma flight! Då ska jag våga berätta hur duktig och inspirerande du är! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi