Att somna med ett leende

img_2326.jpg

Igår började jag dagen med att fixa naglarna hos Studio Paavola Sthlm som jag alltid går till. Nu har hösten kommit och därför fick en höstig färg hoppa på naglarna. Jag blev galet nöjd! Dark Lava tror jag att denna heter. Min nya myströja som ni kan skymta på bilden kommer ifrån Day Birger et Mikkelsen.

img_2321.jpg

På jobbet fick jag den här snapen skickad till mig! Jag är inte perfekt, tyvärr (klick!) ligger på topplistan även i bokhandeln. SÅ KUL!

img_2328.jpg

Efter en lång, effektiv, mysig och i slutet lite långtråkig arbetsdag gick jag 20 meter bort till Wienercafét för att träffa mina tjejkompisar. Hur mysigt är det inte att träffa sina vänner efter jobbet på ett café? Som när man var i tonåren. Perfekt med den här typen av ställe där alla kan välja om de är sugna på fika, middag, vin eller vad det nu kan vara.

img_2331.jpg

Jag åt en gazpacho som var väldigt god!

img_2334.jpg

När jag kom hem på kvällen sen, så plöjde jag några avsnitt av New Girl. Och åt Geisha samt Clean Eatings knäckebröd med smak av tomat & lök toppat med Oatly påMackan. Min nya obsession. Supergott att skiva upp en halv avokado på dem också. Mmm…

D hade varit på jobbmiddag så han kom hem ett par timmar efter mig. Vi hade massor att prata om, så snackade bort ett par timmar istället för att gå och sova. Båda var på riktigt fnittrigt humör. När jag gick och la mig sen kom jag på mig själv med att ligga och le. Det slog mig att jag ofta använder uttrycket ”så somnade jag med ett leende på läpparna” efter att jag har beskrivit till exempel Min helg i bilder. Uttrycket för mig är ju ett sätt att förklara för er att jag är nöjd och tillfreds med min helg. Men igår så insåg jag att jag verkligen låg och log tills jag somnade – alltså verkligen definitionen av det uttrycket. Jag var så glad över en härlig dag i mitt liv och kände mig tacksam. Häftig grej, att somna med ett leende på läpparna.

Idag har jag hemmajobb på schemat – så skönt. Behöver andas lite. Vi hörs lite senare igen, puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi