Jag är inte perfekt, tyvärr

Eftersom det är massa nya besökare här idag tänkte jag att jag skulle länka in till min bok igen, om någon missade dess namn i Nyhetsmorgon i morse!

Boken heter ”Jag är inte perfekt, tyvärr” och finns att köpa här (klick!), eller i din närmsta bokhandel. Den kan vara slut i vissa bokhandlar men ska komma in i nästa vecka igen. Testa och fråga eller klicka hem den på nätet!

Vad den handlar om? Ångest, kort och gott. En handbok i ämnet där jag blandar in min egna berättelse med de verktyg och tips som hjälpte mig att lära mig att hantera min ångest. Tanken är att den ska vara lättläst, igenkännande och avslutningsvis fylld med hopp.

mad_3017

Fotograf: Madelen Holmström, Make up: Sarah Grundén, Hår: Gabriella Back/Bangerhead Studio

Och p.s! Dagens snygga set som jag hade på mig i Nyhetsmorgon kommer ifrån fantastiskt duktiga Viktoria Chan.

Om ni missade morgonens inslag i TV4 så kan ni titta på det här (klick!) istället!

  1. Hej! Är tvungen att ställa frågan för jag har verkligen stört mig på detta ett tag. Varför skriver du och andra bloggare ”(klick!)” i länkar? Som att inte läsarna vet vad hur en länk fungerar? Kanske finns det någon anledning som jag missat 🙂

  2. Det var sååå bra och kul att se dig i rutan. Du är verkligen en så otroligt härlig människa och jag älskar att du är så ärlig!

  3. Hej. Ville bara berätta att jag verkligen uppskattar din bok o de tankar den väcker. Särskilt att ångest inte är en känsla, vill ha det på en tavla. Har börjat fundera mycket på vad min ångest grundar sig i. Vill egentligen bara säga TACK, har fått nytt hopp om att jag ska lära mig hantera min ångest bättre och slippa leva ett liv som nu som hämmas mycket av just ångest. Så tack!

  4. Jag köpte den idag, och sträckläste den på 2 timmar. En fantastisk bok som fick mig att brista ut i gråt både en och två gånger. Vet inte vad jag ska säga mer än, tack för den här boken!

  5. Du var så proffsig och klok i Nyhetsmorgon. Det kändes som att du var fylld med positiv energi. Det var härligt att se och att du vågar att prata om ett ämne som alla inte vågar ta upp! Precis som du sa kan man ha både bra och dåliga dagar men att det är viktigt att ha bra verktyg på hur man ska bättra på en dålig dag. Det är viktigt! Jag har läst din blogg i såå många år. Ska önska mig din bok i julklapp. 🙂 Kram

  6. Så bras klipp! Jag är själv hemma sjukskriven för stress och utmattning och har lyssnat på din historia i lite poddar och så det sista och känner så väl igen mig. Jag är så trött, så skör, så orkeslös och på bristningsgränsen hela tiden. Varje liten motgång (tex att inte hitta nycklarna i väskan) blir som jordens undergång och allt brister. Min sjukskrivning är slut om 2 veckor och då har jag vart hemma totalt 6 veckor, en ganska kort period. Men jag hoppas verkligen att jag kan gå tillbaka då. Det har hjälpt mig så mkt att få va hemma och även gå till en terapeut, men oj vad det tar på ekonomin haha, ännu en stressfaktor. Nu blev detta en hel roman, vill mest bara säga tack!
    PS du skulle va grym som programledare i Nymo!!

  7. Hej Michaela!
    Såg dig på Nyhetsmorgon och även lyssnat på typ alla podcast’s du är med i, och måste bara säga att du är så himla härlig att lyssna på.
    Skulle kunna sitta i timmar och bara prata livet med dig! Du inspirerar så mycket, du säger så kloka saker.. flera gånger tänker jag till och tänker ”Ja men så är det ju! Det där stämmer ju”. Har följt din blogg i flera flera år och bara rå diggar dig, dina böcker betyder jätte mycket för mig och har hjälpt mig så galet mycket, samma sak med din blogg.
    Hoppas en dag att få träffa dig 🙂
    Kram!

  8. Hej Michaela!
    Jag har en fråga till ”frågor med forni”.
    Jag undrar nämligen hur du tänker kring antidepressiva, och att du som offentlig person utan att vara utbildad går ut så starkt med att vara emot det. Jag lyssnade på ett avsnitt av podden ”psyket”, där hon har ett samtal med Ångestpodden och en psykiatriker. Psykiatrikern får frågan om han ser någon fara i att outbildade personer pratar och uttalar sig om psykisk ohälsa. Han svarar att till 99% är det jättebra då det blir ett mer öppet klimat, men det kan också vara negativt, till exempel om de skulle sända ut till alla poddlyssnare/bloggläsare att medicin inte hjälper och att det inte är bra. Hur tänker du kring det? Jättekul att se dig i nyhetsmorgon!
    Kram,
    Hanna

  9. Hei Michaela! Jeg har akkurat bestilt boken din til Norge, og gleder meg til å lese den.
    Du inspirerer og motiverer, takk for at du er så åpen og gir gode tips angående angst.

    xxx Martine

  10. Så bra inslag, du är verkligen fantastisk. Sträckläste din bok hela helgen, så bra! Kommer rekommendera alla vänner och bekanta att köpa den. <3

  11. Ditt inslag var så bra! Bra att du delar med dig av verkligheten! Blev verkligen berörd när ni nämnde hur du tappade vikt och vi fick se bilder av hur det var då jämfört med nu. Det syntes verkligen att du inte mådde helt bra då och det är en skillnad från den energi du utstrålar idag. Modigt att du tog steget att säga upp och prioritera dig själv!

  12. Fina Michaela, tack för att du pratar så öppet om din ångest och problemen du har. Det har fått mig att nu vid 24 års ålder våga ta tag i mina egna och denna månad har jag min första tid för utredning av min (förmodade) bipolära sjukdom. Det är precis som du säger att man på något sätt blir ”tillfreds” med att jo, jag lider utav ångest men varför MÅSTE det vara så?! Det behöver ju inte det!! Så viktigt att en människa som du, som jag följt och sett upp till så länge, vågar prata öppet och inspirera oss andra till att må bättre. Stort tack för det! Nästa gång jag får lite bättre lön ska jag unna mig din bok för jag tror den kommer vara ett utmärkt verktyg på min egna resa.

    Så tack Michaela för att du vågar vara du. Någon gång i livet önskar jag mig en fika med dig (let’s be honest, hellre ett glas vin) för att utbyta erfarenheter. Du är grym!

  13. du är så himla bra! (och kunde inte sluta tänka på hur lik du är kate moss i klippet från nyhetsmorgon) 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi