Lanseringsfest, bowling och fattiga riddare

img_2361

 Min helg började med fredagsmiddag på Riche!

img_2357

Jag och Madde åt varsin tonfisktartar och snackade ikapp de senaste månaderna. Mycket trevligt!

img_2365

Efter middagen åkte vi hem till Per för en fördrink innan vi gick på lanseringen av Linda Hallbergs nya sminkmärke. DU ÄR SÅ GRYM LINDA! Miriam Bryant uppträdde och jag var där med massa gamla vänner och hade hur kul som helst. Slutade med att vi gick ut en liten sväng! Länge sen jag var ute i Stockholm.

img_2368

Dagen efter åt jag frukost och duschade av mig gårkvällens fest. Äggröra med massa gurkmeja och fröknäcke.

img_2369

Sen fixades det presenter inför dagens födelsedagskalas! Margaux och Max hade bjudit in till fest. Jag, D och Jossan gav Margaux ett hopplock av typiska Margaux-grejer och Max fick en flaska champagne.

img_2469

Sen var det dags för fest! På schemat stod bowling och lekar. Jag var i samma lag som Philip, Jossan, Kalle och Johan = bästa lilla gänget.

img_2468

Det var sååå roligt att gå på en fest där det inte bara var fokus på mat och dryck. Vi vuxna borde verkligen leka mer. Det var så bra stämning i lokalen och alla var så gulliga och peppiga mot varandra.

img_2470

Förutom bowling så byggdes det även torn. Hur fint var vårt pastatorn? Jag kan inte ta åt mig kredden där hehe… Vårt lag kom på topp fem, plats fyra närmre bestämt!

img_2426

Efter all lek gick vi vidare till Rose för att äta middag. Jag satt mellan Danni och Kalle. Och ja, temat var rött för tjejer och blått för killar om ni undrar :)))

img_2425

Här säger fotografen ”Se ut som att ni inte känner varandra på nästa bild”

Efter middagen rundade jag av strax innan elva, men hade en sååå rolig eftermiddag och kväll så gick hem med lätta steg medan festen fortsatte!

img_2431

Morgonen efter gick jag upp tidigt och åkte bort till TV4-huset.

img_2430

Jag fick sååå fint smink! Blev hur nöjd som helst!

img_2440

Och sedan var jag med i Nyhetsmorgon och pratade om min bok ”Jag är inte perfekt, tyvärr”. Theres var med och filmade så imorgon får ni se en liten film från vår morgon på TV4!

img_2467

Efter Nyhetsmorgon åkte jag över till Hotell Skeppsholmen för att äta brunch med mina svärföräldrar och D!

img_2451

Vi tog in allt ifrån bifftoast till friterad strömming och löjrom.

img_2466

Till efterrätt delade vi på fattiga riddare med rabarber och jordgubbsmousse samt en banankaka med vaniljglass och kola. Polkamilkshake och kaffe slank ner också för den som ville. Mums.

img_2446

Jag hade tv-smink och min bästa skjorta från Cubus. Kostade typ 199kr och mitt bästa plagg när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Har tre stycken likadana ljusblåa :)))

img_2480

Resten av dagen stod ingenting på schemat. Till middag åt vi en höstig jordärtskockssoppa – ni hittar receptet här. Bytte dock ut vispgrädden mot laktosfri mellanmjölk men den blev ändå väldigt tjock, krämig och smarrig. Enkel också!

img_2482

Vi åt den med glutenfritt fröknäcke och gräddost. Perfekt söndagsmiddag nu när kylan har kommit till stan. Fy så kallt det börjar bli!

  1. Hej fina!
    Jag har en likadan skjorta som dig men min blir alltid så himla skrynklig under dagens lopp trots att jag styrker den noga på morgonen. Din ser alltid så perfekt slätstruken ut på alla bilder, hur bär du dig åt?
    Tack för en superfin blopp,älskar dina ”Min helg i bilder”!

    1. Hej fina!

      Haha jag vet inte, den blir inte så skrynklig bara? Jag har andra skjortor/blusar som blir skrynkliga på en sekund men den här håller sig faktiskt riktigt bra på mig. Jag stryker den dock inte samma dag utan oftast flera dagar innan så kanske att den hinner ”stelna” lite då. Puss!

  2. Älskade programmet med dig i nyhetsmorgon. Sparade det under mina bokmärken på datorn, bland några andra texter och klipp (flera med dig!) som jag sparar när jag behöva påminna mig om vad som verkligen är viktigt och att jag ska vara snäll mot mig själv. Tack för det <3

  3. Hej. Detta har säkert kommit på tal förut men var är din urfina (beiga) dräkt ifrån du hade på Nyhetsmorgon? 🙂
    När jag ändå lämnar en kommentar vill jag även passa på att säga TACK TACK TACK för en helt fantastisk bok (okej tre asbra!) och för att du är en sån härlig kvinna!!! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi