Tisdagsinspiration

God morgon!

Innan jag sticker iväg på dagens inspelning tänkte jag dela med mig av lite inspiration. Jag pinnade loss igår på kontoret och samlade lite nya inspirationsbilder på min Pinterest – här kommer ett knippe favoriter!

d491cb728dc70f5a43dc94c6082568e5

Så fort vintern kommer så lägger jag mina blåjeans längst in i garderoben. Den här säsongen ska jag bli bättre på att använda dem och inte bara svarta byxor. Att matcha ett par blåa jeans med mysiga kashmirtröjor är riktigt fint.

69fbc1475d0ab166f216541c4bf5e4c8

Soppsäsongen är här. Jag älskar soppa och nästa vecka blir det nog en pumpasoppa!

fef9f1aa23b41a4a3639017551c42643

En perfekt blå väggfärg och ett perfekt trägolv. Det är något visst med golv alltså, de är så fina vissa av dem. Speciellt när det syns att någon har levt på dem tycker jag. Ligger en charm i fläckar från vinmiddagar, märken från klackskor och repor från när någon var nykär och bar in en soffa men tappade den sju gånger på vägen. Ni fattar.

de1b507cae8e6e093c7756792a349577

Jag såg att Petra lagt vantarna på ett Gucci-skärp – damn it! Jag som också spanat in ett. Kanske kopierar henne och köper ett likadant fast i en smalare modell som jag har spanat in. Snyggt till just jeans och stickad tröja för vardagarna under vintern.

SAMSUNG CSC

Ingen har väl missat att jag är en riktig macktjej? Bagels är något som jag äter alldeles för sällan dock. Men ska handla hem ett par stycken och äta precis såhär, med avokado och cream cheese och färsk dill ovanpå.

5a361bb9076af7ceb3a37c21aabd4bd4

Blev helt kär i den här outfiten! Om drygt en vecka går jag ju i bara ben igen (alltså!!!) så då kanske det blir något sånt här när jag och Petra strosar omkring i Miami.

  1. Hej Michaela!
    jag har precis flyttat och sugen på att köpa nytt matbord + stolar men har noll inspiration just nu.
    Älskar din stil och vad skulle du köpt om du köpte nytt?

  2. Hej Michaela!
    Tycker du lyckas inspirera om och om igen, så nu tänkte jag passa på att försöka inspirera dig! 🙂 Pumpasoppan som jag gjorde för ett tag sedan blev faktiskt supergod, så står det på nästa veckans meny kan du ju alltid spana in den – har publicerat den här: http://nouw.com/mittviktigaval/category/soppa Smaklig spis, oavsett vilket recept du trillar över och testar! 🙂

  3. Hej! Jag pluggar mitt sista år i en stad, och har väl aldrig riktigt trivts där. Och på sistone står jag knappt ut att vara där, så jag längtar bara till sommaren då jag pluggat klart (men är samtidigt rädd för hur framtiden ser ut då med jobb och allt). Men det kommer kännas jobbigt att leva de sista månaderna med längtan att bara flytta därifrån. Jag känner inte heller att det är värt att börja på någon aktivitet eller liknande då jag inte vill ha något ”långvarigt” haha. Har du något tips på hur jag kan tänka i den här situationen?

  4. Bästa Michaela!
    Jag har en fråga som jag undrar ifall du hade kunnat ta med till frågor med forni. Jag har alltid haft ett stor intresse för kommunikation och sociala/digitala medier och tänker att det hade varit roligt att jobba med i framtiden. I och med att branschen är relativt ”ny” och rätt så bred förstår jag att det finns flera vägar att gå. Jag hade tyckt att de var kul att jobba på tex en bloggportal etc. Vilken utbildning hade du rekommenderat att plugga för att ta sig in i branschen? 🙂
    Tacksam för svar,
    Miriam

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi