INREDNING – HALLEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är väldigt svårt att inreda en hall tycker jag. Speciell om den är smal men lång! Vår hall är nog åtta eller tio meter lång men max 1,80 bred. Vi har en lång persisk matta längst med hallen samt platsbyggda vita garderober men precis där man kommer in genom ytterdörren har vi tomt utrymme och dit har vi köpt nya möbler!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klädställning och avlastningsbord från svenska Stålverket.

Jag ville ha enkla hallmöbler som tar liten plats men fyller sin funktion. Vi har plats för både skor och jackor i våra andra garderober i hallen men de jackor som används just nu vill jag ha framme på ett snyggt sätt. Både klädställningen och bordet fanns med vit ram också men jag gillade det mörkgröna tillsammans med marmorn och naturlädret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På avlastningsbordet står en ”Gömma” från Klong där vi förvarar nycklar samt en brevpress som jag fick av Linn i inflyttningspresent och fullkomligt älskar. Spegeln i hallen köpte vi loss från de som bodde här innan oss!

Och förlåt för kassa bilder – det är så svårt att fota inomhus när det är så grått ute precis hela tiden! Här kan ni se bättre bilder på hallmöblerna. Puss!

  1. Hej, åh så fint du har! kan inte vi få se dina fina boots som låg i hallen. Och vart dom kommer ifrån?
    Kram!

  2. Åhh vilken otrolig hall ni fått till! Älskar verkligen hur ljust och fräscht det är, och även ”för-dörren” eller vad man kallar den. Kika gärna in på min nystartade blogg där jag skriver om att leva med ett lejon, shopping-tips, inredning och massor av goda recept 🙂 Kram! http://www.sandraserafia.for.me

  3. ÅH!!! På avlastningsbordet finns där en glaskula med en maskrosblomma, som jag har letat efter en sån!!! Snälla berätta var du köpt den nånstanns? 🙂 Ps. Älskade din bok!! Ds.

  4. Hej! Här kommer kanske en random fråga. Men du är så klok, så du kanske har någon bra tanke eller svar.

    Jag har aldrig haft pojkvän eller knappt varit på g någon. Inte brytt mig så mycket förut och alltid kört på att jag är en strong independent woman. Meeen nu känner jag att det vore himla mysigt med lite närhet. Men vart hittar jag boysen? Har ingen i min närhet jag känner något extra för. Har provat tinder , men tycker att en del killar är lite för douchiga för att ens träffa dom irl. Ragga upp någon på krogen kan jag inte heller.

    Sååå min fråga: hur hittar man någon? Tips? Hehehe

  5. Fint! Personligen tycker jag att lite mer färg passar bra i en hall. Dels blir man glad och sen är det ofta en avgränsad yta och man man välja en färg man inte skulle vilja ha i hela vardagsrummet. Plus att snickerier och sånt kommer fram! Och såklart konst! I min nuvarande och tidigare har kag försökt utgå från att hallen ska göra mig göad att komma hem till. Som ett första intryck! 🙂

  6. Haha, är himla lost på ”cool inredning” så måste fråga….jag fattar inte vad lädergrejen är till för? Är det bara prydnad eller vad ska du lägga där? En sekund fick jag upp en bild i huvudet av att du sitter i den och snörar på dig skorna (ja jag skrattade själv åt tanken haha).

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi