Saker du inte visste om smink och två favoritserier

Söndagskväll, finns det något mysigare? Tror inte det. Tänker att vi säger hej då till veckan med lite tips, precis som förra veckan (se det inlägget här!).

dsc_3260

När Andrea Hedenstedt skrev det här inlägget om smink och dess hållbarhet både skrattade och skämdes jag… sen gick jag till badrummet och slängde ca 30% av allt som låg där och skräpade haha.

Jag älskar New Girl. Det känns som att jag lever mitt liv tillsammans med dem och har gjort det under den senaste månaden. Jag har sex avsnitt kvar på säsong fyra (no spoilers please!) och älskar den här serien. Total feel good. Ni måste titta på den på Netflix om ni vill se korta avsnitt med lättsamt innehåll – en perfekt höst-syssla om ni frågar mig.

Modern Family - Series 06

På tal om serier… säsong sju av Modern Family finns på Netflix nu. TACK GUD FÖR DETTA. Om ni inte har sett MF måste ni göra det nuuuu för där snackar vi feel good x 1 miljon!!!

weddingdress-1024x871

Felicia Åkerström ska gifta sig och pratar bröllopsklänningar i bloggen. Så mysigt att följa giftermål via en blogg och jag hoppas att hon kommer dokumentera ännu mer. Dröm er bort i bakelser och giftermål här!

48cfa2de91b127867d810fc98823126d

Dessa vegetariska ärtbiffar som Sofie har gjort ska jag testa absolut snarast. Mums vad goda de ser ut! Tips till måndagsmiddagen alla!

  1. Cred till dig Michaela som börjat lyfta vegetarisk mat så ofta i din blogg, så bra 🙂 Jag älskar också både New girl och Modern Family, och längtar så tills säsong 5 av New girl kommer till Netflix! Fin söndag önskar jag dig.

  2. Älskar tips-inläggen!! Gjorde Sofies ärtbiffar dagen hon la upp inlägget och kan intyga att det blev riktigt smarrigt! Ha en fin vecka <3

  3. Hej Michaela! Tack för en jättefin blogg! En liten fråga, vad har du för storlek på din randiga Commes des Garcon-tröja? Hört att de ska vara lite konstiga i storlekarna…

  4. Ang. hållbarhet på smink och slänga det så tycker jag bara man ska tänka efter lite innan. Vad sminktillverkarna tjänar pengar på er annars. Allt har väl gått bra hittills med ditt ”gammla” smink, inte sant? Och all annan hudvård och dyra krämer för den delen som du aldrig hinner använda upp på den korta tiden. Ta de lugnt 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi