ÖGONBRYN

I september var en av de fem vanligaste googlingarna på mig ”Michaela Forni + Ögonbryn”. Haha! Så vad passar bättre än ett ögonbrynsinlägg idag tänker jag?

Jag går var tredje vecka och plockar mina ögonbryn hos Emelinda Streijffert. Hon hyr in sig hos AltoegoBirger Jarlsgatan. Jag har fixat mina ögonbryn hos henne i sju år nu. Efter sju år har vi ju blivit kompisar också, så idag är varje stund hos henne som en halvtimmes skitsnack med en god vän. Jag bryr mig mycket om henne, men det är inte därför jag fortsätter gå. Jag går till henne för att hon är grym på bryn. Känner mig alltid smokin’ när hon är färdig med mig!

46-684x1024

Emelinda är kvinnan som fixar formen på mina bryn. Sedan fyller jag i dem när jag sminkar mig med Loreals ögonbrynspenna, ögonbrynskugga och gel. Prisvärda och superbra! Tips tips!

foto-2016-02-16-09-41-31-1024x515

Pss… se hur jag sminkar mig steg för steg här (klick!)

Foto: Stella Cocozza

  1. Hej fina du!
    Tack för en så mysig blogg, du verkar bara en helt fantastisk person. Jag bara undrar bara gällande dina produkter till brynen, vilka färger använder du? Kramis

  2. Så fina bryn! Jag kollade återigen in ditt stora sminkinlägg och kan inte sluta tänka på den svarta tröjan. Var är den ifrån? Den kanske inte finns att köpa längre men värt att kolla upp känner jag 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi