WEEKLY PLANS

Hello monday!

Lets kika på veckan, shall we?

Måndag: Ska fixa ögonfransarna nu på förmiddagen och så ögonbrynen på eftermiddagen. På lunchen ska jag yoga och emellan allting blir det kontorsmåndag som vanligt. Sitter alltid på kontoret på måndagar.
Tisdag: Vår rörmokare kommer på morgonen (igen!) för lite jobb och därefter ska jag kila över till Brillo där Anitha har förhandsvisning på hennes nya serie ”Mammor” som har premiär på tisdag. Så grym är hon! Efter det har jag möte med min assistent för att gå igenom veckan som varit och veckan som kommer. När vi är klara ska jag göra lite ärenden på stan och jobba undan som en galning, för resten av jobbveckan ser nämligen ut såhär…
Onsdag: MIAMI
Torsdag: MIAMI
Fredag: MIAMI!!!

Lyckan i det. 28 grader där (och 23 grader på nätterna!!!) just nu. Orkar inte så härligt. Jag och Petra behöver verkligen semester och bara hämta andan. I en hel vecka dessutom! Sån lyx.

2b007b4c3f1a4fe687e476f337572bdd

  1. Hej Michaela,
    Ville bara lämna ett avtryck här och berätta att jag tycker din senaste bok är så fin och beundransvärd. Tycker du visar prov på stor självinsikt och mod! Jag är mycket äldre än du, tillhör inte blogg-generationen alls, utan följer denna värld mer av intresse för samtiden och ett nutida fenomen. Trots att jag nästan är dubbelt så gammal som du är nu, så känner jag igen mig som den unga kvinna jag en gång var. När jag växte upp fanns inga datorer, inget internet, inga sociala medier – men jag antar att vi människor inte alls förändras psykologiskt i samma rasande takt som vår yttervärld. Att vara människa är tufft, och att växa upp och försöka hitta sin trygga plats i detta myller av känslor, mänskliga möten, besvikelser, sorger och glädjestunder har antagligen alltid varit en utmaning i alla tider.
    Vad jag vill säga är att jag önskar att jag haft en liten bok som din i väskan när jag växte upp, att ta fram när livet suger och få känna den ”kompis-värme” som du förmedlar! Jag hoppas och tror att många kan få det stödet i din bok nu när de växer upp till unga kvinnor, och män! Att uppmärksamma och vända sin oro, ångest och känsla av tillkortakommande till något positivt, och att kliva ur känslan och fokusera på att agera på ett sätt som gör en stolt över sig själv är inte lätt, men det går! Detta är en av livets viktigaste lärdomar och det har du verkligen lyckats förmedla i din bok.
    All kärlek till dig!

  2. Gud så skönt! Åker till Dubai om två veckor och längtar SÅ efter värmen, och att få läsa din bok som jag sparat på 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi