Afternoon tea, att släppa loss kreativiteten och 25-års fest

sh-diplomat-1400px-jpeg-22-of-166

Min helg började med afternoon tea i fredags som Petra och Friggs hade bjudit in till på Diplomat!

sh-diplomat-1400px-jpeg-48-of-166

Vi var tjugo stycken inbjudna för att dricka värmande teer och äta en massa gott.

sh-diplomat-1400px-jpeg-31-of-166

Alltså <3!!!

sh-diplomat-1400px-jpeg-33-of-166

Jag var solbränd och på strålande fredagshumör.

img_3048

Vi åt bland annat scones med marmelad, mini-smörgåsar, mini-rulltårta, mini-dammsugare. Allt i miniformat! Så gulligt och gott.

img_3051

Jag och Alexia som jag hade saknat <3

sh-diplomat-1400px-jpeg-92-of-166

Efter en timme gick vi en våning upp för att måla! Så kul fredagsaktivitet!

sh-diplomat-1400px-jpeg-95-of-166

Clara Hallencreutz var vår konstlärare och gav oss först tre stycken kreativa övningar.

img_3055

Bland annat en där vi skulle måla av Petra på en minut, med fel hand! Hahaha snacka om svårt. Såhär blev min! Obs skrev namnet med rätt hand, är tyvärr inte dubbelhändig.

sh-diplomat-1400px-jpeg-131-of-166

Sen fick vi måla tavlor. Det var Sally Hansen som bjudit in och temat var ”Colour your life”. Jag målade en tavla till Margauxs kommande bebis för det känns ju ganska så närvarande i ens liv just nu!

Det blev en nallebjörn dränkt i glitter :)))

img_3059

Det var verkligen kul och kravlöst att bara måla loss utan tankar.

sh-diplomat-1400px-jpeg-82-of-166

Mellan målningarna så minglade vi och drack bubbel också, bra grej att göra en fredag.

img_3062

När vi var klara på eventet gick jag och Dasha för att möta upp Marith på aw! Blev en lite stökig aw men så rolig hehe.

img_3066

Sen mötte jag upp D, beställde hem mat och somnade tidigt.

img_3071

Vaknade vid tio i lördags morse men skippade frukosten utan gjorde istället mig i ordning och höll mig fram till brunch-dags för kolla vad jag blev bjuden på!

img_3072

Sam och Emma hade bjudit in till en riktig superbrunch. Löjromstoast först, herreguuud så gott!

img_3073

Sen allt ifrån kallskuret till avokadotoasts, omelett och slutligen hembakad blåbärspaj med vaniljsås och choklad. Så jäkla bortskämd blev man!

img_3079

På kvällen åkte jag och D hem till mamma och pappa. Först hade vi en liten ölprovning.

img_3083

Sen åt vi massa god mat. Som sagt var – blev bortskämd hela lördagen :)))

img_3099

Timmy hade 25-års fest nere i lokalen i våra föräldrars hus så efter vår middag gick vi ner till festen någon timme. Innan de drog ut så tog vi en gruppbild allihopa. Måste säga att jag blev lite rörd över hur fina vänner min bror verkar ha. Jag är så glad och tacksam över att han har så fina människor i sitt liv.

img_3086

I söndags åt vi bananpannkakor till frukost. Jag hade nutella, valnötter och banan på mina.

img_3093

Sen var vi bara hemma hela dagen. Kollade på film och njöt av varandras sällskap. Jag passade på att packa upp under eftermiddagen.

img_3097

Och när kvällen kom så lagade D en pumpasoppa till oss som var full av vitaminer – mums! Somnade mätt och belåten efter världens mysigaste söndag. Länge sen jag hade en hel dag hemma bara med D <3

  1. Ovan som när dina vänner bjuder på brunch, hur löser ni det rent ekonomsikt? Kanske jättekosntig fråga men det måste kosta en slant för dem att styra detta tänker jag, går det på ett ut att ni ofta bjuder tillbaka då? 🙂 Endast nyfiken! Jag är student och då är det ofta att man swishar efteråt men förstår att det inte fungerar så i ”vuxenlivet”. Kram!

    1. Hej, jag gissar på att hennes vänner bjöd på den brunchen, har svårt att tro att de ber om pengar efteråt. Kan dock förstå om stundenter gör så:) Om man äter brunch ute splittar de nog dock på notan. Så gör iaf jag och mina vänner (finns såklart undantag med stora jul/nyårsmiddag där vi betalar lite var, och ibland bjuder man såklart någon på brunch/middag). Alltid intressant att veta hur andra gör 🙂

  2. Älskar dina ”helg i bilder”. Får jag fråga vart din vita skjorta är ifrån som du hade på eventet? Verkligen den mest perfekta over-size vita skjortan jag sett 🙂 tack på förhand! Kram

  3. Vilken härlig brunch du blev bjuden på! Och frukosten på söndagen såg inte heller alls fel ut! Du är verkligen en inspiration för mig. Jag vill också kunna leva ett friskt liv och äta vad jag är sugen på, istället för att svälta och tillfredsställa anorexin. Dina inlägg inspirerar mig att bli frisk. Tack!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi