WEEKLY PLANS

Okej har ni dansat av er till Sommarnatt nu? För det har jag haha. Tur att jag är ensam på kontoret idag.

Här kommer veckans planer! En lugn vecka, ska passa på och mysa, skriva blogginlägg och fixa med en massa olika samarbeten jag har på gång.

Måndag: Jobb på kontoret hela långa dagen, råkar ha galet mycket jobb denna måndag (tur att jag är på så bra humör!). Yogade på lunchen och nu i eftermiddag ska jag gästa Bloggbusiness-podden med Linda. Säger till när den släpps! Juste, måste gå förbi de olika postkontoren och hämta upp paket inför olika samarbeten också.
Tisdag: Jobb på kontoret under förmiddagen. Ska äta lunch med Alexia <3! Och på eftermiddagen står manikyr och pedikyr på schemat så att jag är fräsch inför Hawaii som jag åker till om bara tio dagar!
Onsdag: Frukost med Reklamombudsmannen, jag ska lära mig ännu mer om regler kring reklam i sociala medier. Viktigt både för min egen och för er skull. Sen har jag möten hela förmiddagen på kontoret och vid lunch kommer Amanda och Chloe! Ett mycket bra lunchsällskap. Resten av dagen blir fortsatt jobb fram till klockan fem då Linn har ett event – även det på kontoret!
Torsdag: Jobba hemifrån som det ser ut nu. På kvällen har Joanna ett event med Babor – mysigt!
Fredag: Lunchmöte med ett företag som jag har jobbat med tidigare, och som jag hoppas att jag kommer fortsätta jobba med under 2017.

223365f9155526a2a206816bf78684b8

Avslutar inlägget med en inspirerande outfit – finns pinnad här

  1. Hej fina du!

    Jag har en fråga till torsdagens Frågor med Forni! =) När du gick (eller går du fortfarande?) till en psykolog, inom vilket perspektiv arbetade denne? Var de olika psykologiska inriktningarna något du hade i åtanke när du valde vem du skulle gå till, med tanke på att olika typer av terapeuter ser på och arbetar med problem och psykisk ohälsa på olika sätt? Hur upplevde du terapin?

    Och du, tack så mycket för dina fina böcker och den bästa och mest inspirerande bloggen. Att gå in här gör min dag varje dag <3
    Kram på dig!

  2. Tycker det är så kul att du verkar vara en trendsättare när det kommer till blogginlägg ! Nu känns det som bloggstandard att ha ”min helg i bilder” och visst började du med det? Vet att jag såg det först hos dig sen Dasha och nu jättemånga! Sedan verkar ”weekly plans” också ta fart! Så kul 😀

  3. Hej Mikaela!

    Har precis börjat läsa din blogg och redan läst din bok två gånger. Mycket bra bok 🙂 Känner igen din resa mycket väl. Jag tänkte höra lite angående yoga. Kör du egen yoga, youtube eller hur går du tillväga? Jag är själv väldigt intresserad av yoga med vet inte riktigt hur jag ska börja. Vilka muskelgrupper brukar du isf träna? Vill bara få lite inpiration till att börja utöva det ordentligt 🙂 Vill att det ska vara en träningsform. Fick barn för ett tag sen så skönt att hitta en träningsform som jag tycker är roligt och att jag inte behöver utöva flera träningsformer samtidigt, den tiden finns inte på samma sätt längre.

    Tack för inspirerande blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi