Utdrag ur ”Jag är inte perfekt, tyvärr”

Här kommer ett litet utdrag på två sidor ur min bok. Det är från kapitlet ”Om att gå in i väggen” och handlar om vad man skriver i en dagbok när man inte kommer upp ur sängen.

michaela-forni-jag-ar-inte-perfekt-tyvarr

michaela-forni-jag-ar-inte-perfekt-tyvarr-utdrag

Finns att klicka hem (signerad version) här!

  1. Har snart läst ut boken och jag måste bara skriva: snälla, skriv boken om svartsjuka! Finns så mycket som du skriver om där jag känner igen mig på pricken. Varför är det så skönt att veta att man inte är ensam om att känna på ett visst sätt? TACK för boken och bloggen. <3

  2. Din bok är fantastisk!!! Jag plöjde den på 2 dagar, TACK för att du skrivit en av de viktigaste böckerna som någonsin skrivits! Du är grym Michaela!

  3. Jag hade kunnat skriva det där själv. DU satte ord på vad jag också kände när jag hade gått in i väggen.

  4. Jag funderar på att köpa boken till min 17-åriga dotter. Är det en bra idé, tänker mest då för att hon är lite yngre och t ex inte ute i arbetslivet än?!? Unga tjejer idag har så otroligt mycket krav på sig och mår så dåligt av all press från alla håll, tänker att den kanske kan hjälpa, det alltid så skönt att känna att man inte är ensam som mår skit utan att riktigt förstå varför. Du skriver helt fantastiskt bra så den borde väl funka, tycker jag.

  5. Hej! Går det att beställa boken fastän man bor utomlands? Klickade mig fram för att beställa en signerad upplaga men visade sig att man inte kan ändra land under adress! Ville iaf fråga!:) Hjälpte mig oavsett massor att läsa dessa få texter du publicerat. Sitter i en exakt liknande situation just nu och känner mig stundvis galen och förstår mig knappt på mig själv, livet eller vad som är meningen med allt överhuvudtaget. Meningen du skrev: ”Jag orkar inte springa en sekund till. Jag önskar att någon förstod”. Det tog i mitt hjärta. Så fint att veta att man inte är ensam och att det är okej att känna som man känner. Speciellt när alla andra hejar på en, vill att man ska kämpa vidare, då man själv känner att det inte finns några krafter kvar. Jag kanske inte är så galen trots allt:) Tack så mycket för dina ord och texter. De berör verkligen. Massa kramar <3

  6. Går det att beställa en signerad upplaga trots att man bor utomlands? Klickade mig nyss in på sidan men visade sig att man inte kunde ändra land under adressen. Ville iaf fråga! 🙂 Tack iaf så mycket för dina ord. Redan dessa få texter hjälpte. Befinner mig i en exakt liknande situation för tillfället, då jag helt enkelt varken förstår mig på mig själv, livet eller vad som är meningen med allt. Så skönt att veta att man inte är ensam och att det är okej att känna som man känner. Även då alla andra hejar på en att kämpa vidare, fastän man inte har några krafter kvar. Den meningen:”jag orkar inte springa en sekund till. Jag hoppas någon förstod.” Det tog i hjärtat. Tack så mycket för dina ord. De är så fina. Massa kramar till dig! <3

  7. Oj Michaela. Så ärligt! Fint att du är på en annan plats i livet nu än då. Blev så förvånad av de fem sista radern, minns du vad det var du ville ”göra om och rätt”? Också så förvånad över att läsa dina tankar om dig själv som en ”negativ person som inte orkar ta mig någonstans”.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi