Okategoriserade

Dansa på stolar och äta italiensk sill – med världens bästa gäng!

19 december 2016, 16:50

img_4110

img_4113

I torsdags gick jag på julbord med mitt lilla kontor som alltså består av Petra, Linn, Paulina och Daniel (som tar fotot ;-). Eftersom alla som är anställda har julfester med jobbet bestämde vi oss för att styra upp vår egen julfest med vårt egna kontor! Vi sitter ju på No 18 där det är massa fler företag, men just vi delar alltså kontorsrum och tja, då blir man ju rätt nära efter ett tag.

Jag, Daniel och Linn började i alla fall kvällen på Köttbaren där vi tog ett glas och snackade skit. Efter en timme tog vi en taxi bort till TrattorianKungsholmen för att möta upp Petra och Paulina. Vi åt ett julbord helt i min smak – ett italienskt! Eller, italienarna äter inte julbord, men det var ett svenskt julbord med italienska smaker och influenser. Alltså mycket smak av parmesan, basilika, tomat, tryffel. MUMS så gott. Även snapsen som smakade limoncello gick inte av för hackor. Efter ett lååångt julbord, massa mat, snapsvisor och skratt tog vi oss vidare ner på stan för en utekväll. Bardot, Bergmans och Fou, men där kastade jag in handduken vid 04 (!). I still got it haha, har nog inte varit ute till fyra en vardag på fyra år. Men Gud så kul det var! Dansade på stolarna, träffade ungefär halva Stockholm ute (vi var inte de enda som hade julfest i torsdag…) och kom hem med ett riktigt brett leende på läpparna.

Heja julfest! Tur att man bara har en om året, och att det är med ett så fantastiskt gäng dessutom. Undra om vi fortfarande delar kontor och har julbord även nästa år? Jag hoppas det.

Oj nu måste jag värma på glöggen, Cilla kommer över på fika strax. Puss!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv