Boksignering på NK, Fredrik Backman for life och skvallerlunch på stan

img_4120

I fredags var jag lite… trött 🙂 Men bestämde mig för att hantera bakfyllan på följande sätt: gå en promenad på sju km med Danni, köpa den nyttigaste gröna juicen jag kunde hitta, äta en fräsch lunch och framåt kvällen var jag helt okej alltså. Skönt. D jobbade sent så jag lagade tacos åt oss, samtidigt som jag tittade på Svenska Hjältar-galan och grät.

img_4123

Mysig fredagskväll. Vi satt uppe och pratade ganska länge och vid midnatt var det sååå skönt att lägga sig i sängen och duna in.

img_4126

På lördagsmorgonen åt vi gröt med skummad mjölk och kanel, mums.

img_7531

Sen var det dags för mig att signera böcker på NK!

img_7536

Jag var klädd i skjorta och örhängen från H&M, byxor från Zara och skor från Jennie-Ellen

img_7509

Det var verkligen julhandel i stan! Och massa intressanta personer som signerade böcker på NK under dagen, bland annat Martina Haag, Peter Jihde, Fredrik Backman och Fredrik Reinfeldt. Flott sällskap va!

img_7371

Jag var så himla glad över alla som kom. Det var en hel del julklappar som inhandlades och jag måste säga att WOW vad ni där ute har fina mammor/pappor/vänner/systrar/flickvänner och pojkvänner! Blir alldeles glad av att träffa dem alla som verkar bry sig så himla mycket om sina näras välmående!

img_7399

Efter en timme var det dags att tacka för mig och låta Fredrik Backman äntra scenen. Oj så starstruck jag blev, älskar honom och hans ord så otroligt mycket.

img_4130

Efter signeringen gick jag och fikade med mamma, pappa och D! Saffransbulle på Brillo <3

img_4133

Och så fick jag rosor av D för att jag har avslutat alla mina boksigneringar <333!!! En meter höga, rosa och gigantiska rosor dessutom. Blev väldigt glad över den här lilla överraskningen. Att överraska sin partner är fan livet hörrni, överraska varandra oftare där ute!

img_4135

När kvällen kom gick vi över till Amanda och Shoan för att äta middag. De bjöd på smarriga drinkar i soffan när vi kom.

img_4139

Jag gosade mest med den här lilltjejen. Hon är så rolig och mysig. Och bra på att ta selfies!

img_4143

Till förrätt blev det toast skagen och champagne, bästa förrätten som finns tror jag.

img_4151

Och till varmrätt chili som stått på spisen i många, många timmar. Åt fyra portioner haha, då förstår ni hur gott det var!

img_4149

Sen satt vi och snackade skit resten av kvällen. Supermysigt och så jäkla värt att ha sina vänner som grannar!!!

img_4154

I söndags blev det omelett med grönkål till frukost.

img_4164

Men vid lunch tog jag mig bort till Milles för att äta lunch med mina gullisar!!!

img_4161

Jag åt en tonfisktartar och drack äppelmust.

img_4166

Så skvallrade vi bort ett par timmar i ett nafs.

img_4175

När kvällen kom fixade jag i ordning lägenheten och söndagsmiddagen.

img_4177

Det blev carbonara med shiitakesvamp, yuuuuum. Bra mathelg.

img_4179

Avslutade det hela med en lussebulle för att fira fjärde advent. Jag älskar de lussebullarna som finns i matbutikerna, alltså de billigare och ”sämre”. Tycker de är godare än konditori-lusse, och betydligt mer prisvärda. I och för sig livsfarligt för jag äter minst en om dagen haha…

  1. Har ju följt din blogg sedan Glamourama-tiden så jag vet ju att du har haft blont hår ett bra tag. Men det slog mig hur bra du verkligen passar i blont hår. SUPERSNYGGT på dig! <3

    1. TACK! vilken pepp! tycker själv nästan att jag passar bättre i det än mörkt hår… så glad att jag vågade testa!

  2. Jag var uppe i Sthlm över dagen i lördags pch av en ren slump sprang jag nästan rakt in i din monter på NK när du stod där. Har följt dig i alla år och av alla människor på jorden är det dig jag ser upp till mest! Så stod du bara där, en helt vanlig tjej fast så himla mycket mer. Om jag blev starstruck? Ångrar så mycket nu i efterhand att jag inte vågade gå fram till dig men hjärnan låste sig, stod bara och tittade på dig som ett creep haha.. vill bara säga att du är så himla vacker! Lyser verkligen om dig.

    1. Hej fina du

      Men ÅH du skulle kommit fram!! Hade blivit sååå glad <3!!! Tack för peppen hjärtat,

      PUSS och GOD JUL!

  3. Håller med Sara! Du är sååå himla fin i blont hår. Men kan du inte snälla berätta vad du använder för hårprodukter? Schampoo, balsam, olja (?), silverschampoo, torrschampo? Osv!!! Ditt hår är så perfekt nyans. Har precis slingat mig från brun till lite ljusare så behöver tips. Kram!

  4. Ska absolut testa carbonara med shiitakesvamp, lät hur gott som helst! Meeeen tycker det är så snuskigt när man lägger äggskal i maten, så mycket bakterier på. Lite som när man lägger brödet utanpå brödpåsen och brer mackan haha.

    1. Hahaha! Sant! Aldrig tänkt på det, ska sluta med detta pronto! Men lite skit rensar magen å andra sidan 😉 puss!

      1. Men ägg som köps på ica är rätt så tvättade så är ingen fara direkt. Annars kan man servera halvan i en äggkopp bredvid!

  5. Har du något recept på carbonaran? Såg så sjukt gott ut att jag måste prova det på direkten /någon som inte vågar laga mat utan recept haha

  6. Hej Michael!
    Vill bara börja med att säga, vad snygg du är, hela du bara glänser nu för tiden.
    Nu till det roliga, besökte stockholm i helgen och började leta efter en bra restaurang för lördagens middag. Hittade Milles via din blogg, och bokade bord där för hela sällskapet.
    VILKEN RESTAURANG!! Vi kunde inte ha hamnat på ett bättre ställe, drinkarna, min koreanska råbiff, personalen!
    Vi var alla överens om att allt var 10/10 poäng!
    Tack för det 🙂
    Kram!

    1. Hej Camilla. WOW vad kul att höra – det är ett av mina favoritställen så kul att du också gillade det! Visst har de goda drinkar! Och råbiffen är MUMS. PUSS!

  7. Micki, hade ni granatäpple i tacosen? Var det gott? Eller dum fråga kanske om ni nu hade det i tacosen, då lär ni väl tycka det är gott. Men då är frågan ifall ni hade eller inte? HAHAHAHA Gud vilken flummig fråga men jag älskar granatäpple och blev liksom nyfiken på om detta är något jag missat. 🙂 stor kram och god jul vackra du! <3

  8. Alltså, jag var så sjukt sliten+stressad+starstruck under din signering så kunde inte få fram något ord alls fastän jag ville säga massor…
    Du är så sjukt vacker både på in- och utsidan och jag älskar verkligen din bok, verkligen sjukt bra skriven! Egentligen skaffade jag den för någon vecka sedan så jag hade redan läst den halvvägs. Trodde inte att du skulle ha en till signering så är nu överlycklig över att jag inte missade den sista! 😀
    /Tjejen med lila-silvrigt hår i en av bilderna, haha

  9. Nämen fyfan så snygg du är! Den där svarta blusen med knytband längst ner, är den köpt nyligen eller för längesedan? Vill ha :-))

    Kram!

  10. Din svarta skjorta!! Har förstått att den är från HM, men vet du om den går att beställa? Jag har varit inne och tittat men kan inte se vilken det är, och jag bor tyvärr i en mindre stad vilket innebär att jag måste köpa på nätet.. Har du möjlighet att länka?

  11. Åh då är vi två som tycker matbutiks-lussekatterna är de godaste! <3 Jag vågar dock inte erkänna det för någon, haha :/ Kram till dig!

  12. Åh! Vinkaraffen eller vad det heter, blev helt såld på den, hade du velat fråga Amanda vart de köpt den? God jul fina <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi