Om känslor och att skriva

Du är aldrig, aldrig ensam.

8 januari 2017, 08:56

Jag är så stolt över att vara ambassadör för Aldrig Ensam, som är en plats på nätet för alla som mår dåligt, oavsett hur eller när eller varför. Tillsammans med några av de andra ambassadörerna (Filip Hammar, Fredrik Wikingsson, Therese Lindgren bl.a.) har jag spelat in en kortfilm för Aldrig Ensam som ni kan se här (klick!). Filmen har över 2,8 miljoner views på Aldrig Ensams Facebook-sida vilket gör mig stolt. Jag har alltid haft som mål att ta bort tabun kring psykisk ohälsa och tillsammans med platser som Aldrig Ensam och de andra ambassadörerna river vi murarna, plockar ner fasaden, öppnar upp.

15672715_688434971317913_5513009423697085563_n

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv