Bonusway – nu som app!

I samarbete med Bonusbay

IMG_1418

IMG_1426

IMG_1430

IMG_1439

Nu har Bonusway, som jag nätshoppar via, äntligen skaffat app! Vilket är smidigt för då kan man nätshoppa via mobilen också. Älskar att förenkla min shopping.

För er som inte har koll så är Bonusway en sajt där du får tillbaka pengar på det du handlar. På Bonusway finns massa webbshoppar och några av Sveriges största butiker samlade vilket gör att vad du än ska köpa, så kan du klicka hem det via Bonusway-sajten och därmed få x antal procent tillbaka på ditt köp. T.ex. när du köper hotellnätter på Hotels.com så får du 5,5% tillbaka på ditt köp! Så himla tacksamt. De har även sajter som Ellos, Lagerhaus, Rum 21 och NA-KD.

Ladda ner appen här:
För iPhonehttps://itunes.apple.com/se/app/bonus…
För Androidhttps://play.google.com/store/apps/de…

Och om du vill ha en snabbkurs på 30 sekunder i vad Bonusway är för något kan du titta på den här reklamfilmen som jag spelade in för dem (då hette de Bonusbay!):

  1. Tänkte bara säga att du råkade skriva ”I samarbete med Bonusbay” istället för Bonusway. Märkte det inte ens själv förrän nu när jag kikade in här igen, så likt ju. Hoppas du har en fin dag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi