Love this look!

Inlägget innehåller adlinks

20170130_FashionWeek_8S0A9951 20170130_FashionWeek_8S0A9948

Foto: Studio Emma Svensson, ELLE.se

Jacka (liknande) | Kavaj (liknande) | Byxor (liknande) | Choker (här) | Skor (här) | Väska (här)

Den här outfiten var en riktig hit under modeveckan – kände mig sååå fin! Märks tydligen att kostymer som sticker ut är extra trendigt i vår, tror jag såg säkert tio andra snyggingar i olika färgglada kostymer under veckan.

Ikväll publiceras vloggen från modeveckan (hurra!) och då har jag på mig den här looken. Har länkat till plaggen eller liknande plagg på de som inte finns ute i butik. Nu ska jag söndagsmysa vidare, men kom in snart igen så kommer vloggen. Puss!

    1. Det tycker jag 🙂 kostymen kommer ut i butik senare i vår och kappan är gammal så försökte vara kreativ med andra plagg eftersom flera verkade vara sugna på själva ”looken” 🙂

  1. Tips på bra skor att ha på sig när man är ute och dansar? 🙂 Går sällan ut för att dansa loss under vinterhalvåret för det är så bökigt med skor bla.. har man fortfarande med sig inneskor i en liten väska och byter om?! Bor i snöigt norrland så inneskor är inte så lämpligt ute om man inte vill dratta på ändan var femte meter 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi