VLOGG: Följ med på Fashion Week Stockholm

I samarbete med Mall of Scandinavia

Här kommer en vlogg från Fashion Week Stockholm! Ni får följa med mig på visningar som Ida Sjöstedt och J.Lindeberg, jag snackar mode med några fashionistas och har helt enkelt en superdag på modeveckan. Hoppas ni gillar den! Hela vloggen skapas i samarbete med Mall of Scandinavia som är sponsorer till modeveckan och som jag har äran att jobba med för andra modeveckan i rad.

P.s Ni missar väl inte The Designer Gallery (klick!) på Instagram? Ett konto fyllt med modeinspiration! Besök även The Designer Gallery live i Mall of Scandinavia nästa gång ni är där, det är mode-området som är fyllt med flera av de märken som visar på modeveckan.

Puss!

  1. Hej Michaela.

    Jag har precis läst klart din bok. Vill bara säga att den var så bra. Så himla viktigt budskap och alla känslor jag inte kan uttrycka högt förklarar du i boken. Jag har alltid haft mycket tankar, oro och ångest. Men för ett år sedan jag började må extremt dåligt då ångesten tog över. Jag började prata med psykolog. Det har blivit lite bättre nu och jag är i tonåren vilket gör så att jag förmodligen har ännu mer funderingar kring olika saker.

    Det är så modigt och bra av dig som vågar lyfta fram det här ämnet och jag kommer absolut ta fram boken och läsa när jag behöver påminna mig själv om vissa saker.

    Du är sån stor inspiration för mig. Din blogg har blivit som en vardagsrutin att läsa för mig. Jag tycker du verkar vara en härlig person och dessutom så himla vacker! Tack för en viktig bok och för en jättefin & bra blogg!

  2. Till frågor med Forni!

    Hej och tack för en fantastisk blogg!

    Skulle bli superglad om du kunde tipsa om någon fin (och stor) väska man kan ha till skolan? Är 27 och är väsktokig annars, men nu har jag noll inspiration. Kan bero på att jag börjat studera efter en lång mammaledighet. Hoppas du sitter på nåt bra tips, vill ju gärna vara liite stylish hehe!

    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi