FLATTERED x MICHAELA

I samarbete med Flattered

HERREGUD vad jag har längtat efter den här dagen – dagen då jag äntligen får visa upp min sko som jag har designat för Flattered! Jag är så otroligt nöjd över skon och den blev verkligen precis så fin som jag drömde om när jag började skissa fram en modell i juni förra året. Inspirationen hämtade jag från den Italienska och Franska Rivieran och såhär blev slutresultatet!

ORIGINAL(HQ)-MICHAELA-SAND-1

ORIGINAL(HQ)-MICHAELA-SAND-2

ORIGINAL(HQ)-MICHAELA-SAND-4

Flattered x Michaela i beige

ORIGINAL(HQ)-MICHAELA-YELLOW-1

ORIGINAL(HQ)-MICHAELA-YELLOW-2

ORIGINAL(HQ)-MICHAELA-YELLOW-4

Flattered x Michaela i gul

ORIGINAL(HQ)-MICHAELA-PINK-1

ORIGINAL(HQ)-MICHAELA-PINK-2

ORIGINAL(HQ)-MICHAELA-PINK-4

Flattered x Michaela i rosa

Et voila! Är de inte underbara!!!

Modellen ”Michaela” kommer i fyra olika färger: beige, svart, rosa och gul. Den sista färgen fick ju ni vara med och bestämma – wow vad glad jag är över det för den gula är MAGISK! Jag kommer aldrig mer behöver köpa ett par sommarsandaler!

Grundidén med skon var att komplettera skogarderoben. Jag tittade på vad jag saknar i min egen garderob och insåg att jag saknar slip in-sandaler för sommaren – oavsett om det är ner till stranden på semestern, för en lyxigare lunch efter stranden eller när jag går till jobbet i 25-graders värme. Jag har länge spanat på Hermes-sandalerna men tycker att de är hutlöst dyra – så ville skapa ett roligare alternativ till dem. Den här skon är lika snygg till ett par jeans och en vit skjorta som den är till strandklänningen… helt seriöst så passar den till hela min sommargarderob.

Vi har jobbat väldigt mycket med detaljarbetet med skorna vilket märks när man testar dem. Kvaliteten är i toppklass, sulan är så mjuk och hela sandalen andas lyx. Dessutom var det väldigt viktigt för mig att den sitter perfekt på foten – en svår konst när man jobbar med slip in-sandaler. Jag ville att den skulle passa både breda och smala fötter, att den ska sitta snyggt över tårna även om man har knölar på fötterna OCH så ska man inte behöva spänna foten när man går (som vissa skor i denna modell kräver).

Det är helt enkelt min drömsandal.

Jag är så otroligt tacksam över att få jobba med gänget på Flattered också, de är riktiga proffs och jag är väldigt ödmjuk inför det arbete som sko-skapandet innebär. Vi har kompletterat varandra riktigt bra under processen och de har lärt mig så mycket om sulor, trä, sömmar, material och allt annat som rör skodesign. Skor ska ju inte bara vara snygga, de kräver även komfort och kvalitet om de ska vara i toppklass och vi har verkligen lyckats med det i denna modell.

Här under ser ni den rosa färgen bättre, alltid svårt att få till exakt rätt nyans på bild men den är verkligen ljuvlig. Det organiskt formade guldsmycket som sitter på har varit svårt att få fram men vi är så nöjda med det för det är verkligen p e r f e k t.

FlatteredxMichaela

”Michaela” släpps i april och kommer att ligga på 1 595:-

  1. Superfina, precis den typ av sko jag letat ihjäl mig efter. Hade dock önskat smycket i silver. Men den varianten kommer inte att finnas eller?

  2. Sååå fina! Jag var en av dem som röstade på gult så blev glatt överraskad! Blir definitivt ett par såna till sommaren! 🙂

  3. Åh jag hade lätt köpt de svarta om spännet var i silver istället för guld 😍 Kommer det?🙏
    De var jättefina

  4. Haha du kan fan allt! Skodesigner? Jahadå check på den!
    De gula och de svarta var mina favoriter! Bra jobbat! 😀

  5. Åh så underbart vackra! Hoppas hoppas att de är som du beskriver. Har svårt för skordär jag måste spänna foten för att de ska sitta kvar. Färgerna är perfekta också! Du är en sån fantastisk tusenkonstnär!

  6. Congratulations on a job very well done!! These are all so pretty!! I love the Hermes ones too, but they are quite pricey. I definitely need these in my closed, preferably all colors. I live in the warmth and I would wear these every day. So excited for the release! Congratulations and a lot of hugs and love to you <3

    http://www.oliviavranjes.com

  7. Jättefina verkligen, vill ha alla fyra! Dessa hade varit Perfekta förra året när jag var gravid och supersvettig och svullen på jobbet i flera månader under sena våren/sommaren. Bra jobbat!! 🙂

  8. Jag är kräsen, väldigt kräsen av mig och dessa sandaler är helt fantastiskt underbara!!!!! Grattis Michaela! 🙂 Vad kul! De är lite över min skobudget denna vår/sommar men vi får se. 🙂 Kram

  9. Har jag drömt, eller gjorde du inte några skor för några tjejkompisars skomärke för några år sedan? Flera stycken?

    1. Jo precis! Men det var nästan tio år sedan och en väldigt annorlunda upplevelse + process jämfört med idag 🙂

  10. Fantastiska skor! Nu skall jag jobba extra mycket vid sidan av plugget för att ha råd att köpa dom i april 🙂 Funderar dock på en sak, kommer dom att säljas som limited edition, eller skall dom finnas permanent i flattereds utbud? Ser framemot att få använda dom i sommar på Franska rivieran 🙂

  11. Grattis! Väldigt vackra skor 🙂 Hade dock önskat en ”stängd” rundad tå då jag avskyr att visa mina egna, haha

  12. SÅ FINAAAA!!!!!!!! Jag kommer hänga på låset för att köpa dessa. Så sjukt härligt att man har panik inför att bestämma sig om färg för alla färger var SÅ SÅ FINA! <3

  13. Nä. Jag är ju ”tant”, 42 år gammal i år och nope. Skulle aldrig ha dem på mig. Hade de inte haft det där guldspännet hade jag gillat dem mer men jag tänker på min mormor som är 89 när ja ser dem. Sorry.

  14. Oops. Skickade kommentaren för snabbt.
    Du har i vanliga fall en underbart avskalad och snygg stil som man får inspiration av men jag måste erkänna att dessa inte var en hit.

  15. Såååå snygga !!
    Syns att inspirationen kommer från medelhavet,men med en egen personlig twist, spot on 🙂
    Måste ha de i gult,helt fantastiska <3
    Kram,
    Monica i Rom

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi