K-Beauty – är snigelslem det nya?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Något som verkligen har smugit sig på senaste året är mitt intresse för skönhetsprodukter. Jag testar en hel del produkter och tycker om att prova mig fram i skönhetsdjungeln. Ser det lite som mitt jobb hehe.

Förra veckan fick jag det roligaste budet på länge, nämligen ett bud med K-Beauty produkter från Bangerhead! Har ni hört talas om det? Koreanska skönhetsprodukter ska tydligen vara de bästa i världen och nu har de alltså lanserats här hos oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I deras produkter använder dem en hel del ämnen som för oss känns märkliga, till exempel snigelsekret (!) och äggvita. Snigelsekret ska tydligen vara magiskt om man har problemhud samt för att ta bort acne eller acneärr – hallå! Ni vet ju att jag har acneärr på ena kinden, det ska bli väldigt spännande att se om dessa tonar bort ärren. Säger till om de är något att ha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dessa ansiktsmasker med snigelsekret ska jag testa först. Spännande!

  1. Hej! Jag har en fråga till ”frågor med forni”.
    Är nöjd med min garderob men när det kommer till fest då har jag ingen aning om vad jag ska ta på mig? Allt känns fel. Hur brukar du tänka? Tips på bra festplagg?

    1. Hahaha är du seriös ?

      ..och till dig Michaela , funkade den Swiss Skin roller på dina kinder? Kommer inte ihåg om du gav någon recension

      1. Tror kommentaren syftar på ”snigelsekret” men oavsett – vem orkar bry sig och dessutom kommentera detta?!?

        1. Nu är det korrigerat, tog en engelsk översättning och tänkte inte på att de har särskrivningar i all hast! Men tur att det finns språkpoliser här hemma <3

  2. Jag som fasar ut min skönhestvård/smink mot veganska alternativ blir lite ledsen av att se produkter som dessa.

      1. Blir du aldrig ledsen när du ser/läser saker? Hur människan använder djur gör mig ofta ledsen, oavsett om jag själv gör det eller inte. Jag tycker det är tråkigt när influencers uppmuntrar att vi använder djur för onödiga skönhetsprodukter och vill kommentera för att visa att alla läsare inte uppskattar det.

  3. Min mamma har använt singelkrämer länge som hon köpt i Spanien i alla år. Har dock varit ganska pricy. Hon älskar det dock! Hon kan dock inte riktigt förklara vad det är hon gillar så mycket 😉

  4. Gud vad spännande, har kollat in tonern sedan tidigare – recensera gärna produkterna när du testat! Kram!

  5. Åh vad roligt! Tänkte även på den där ”rollern” du använde tidigare som också skulle ta bort ärr? Funkade den bra? Puss

    1. Jag kan varmt rekommendera Swiss Rollern! Tycker verkligen att den gjorde sitt jobb med att bleka bort ärren och använde den regelbundet i ett år innan jag slutade eftersom jag kände att den gjort sitt. Nu funderar jag dock på att börja igen, men ska testa dessa produkter först. Kram!

  6. Köpte en koriansk mask på Sephora men när jag insåg att de var snigelslem i kände jag lättlurad samt att SÅ desperat är jag inte så jag kletar mosade sniglar i ansiktet.

    1. Det är snigelsekret i maskerna, inte mosade sniglar. Är ju jättemånga produkter/luktämnen som kommer från djurvärlden. Vad jag förstår tar inte sniglarna skada heller när de tar vara på snigelsekretet 🙂 Ser fram emot att höra resultatet Forni 🙂

  7. Ser så mycket fram att höra om den bleker acneärr! Tipsa tipsa. Btw – annan mirakelprodukt är Pixis Overnight Glow Serum. Märker seriöst bleknade ärr och har använt i 2 veckor. Är klibbig först i 10 minuter sen blir det en dröm. Budgettips på bästa serumet :)))

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi