Team Samir, Spice Girls och första utomhuslunchen för i år

I inlägget förekommer reklam för Vitamin Well och Richard Juhlin

Här kommer den andra delen av min helg i bilden!

I fredags hade jag mamma, pappa och Timmy över på fredagsmys.

Vi beställde upp indiskt och delade på allt.

Så galet gott!!!

Sen la vi oss i soffan, åt lösgodis och kollade på Let’s Dance. Jag hejar på Samir hittills!

När lördagsmorgonen kom hade jag sovit i tio timmar och bestämde mig för att göra en stor frukost till mig själv (D var som sagt bortrest!).

Det blev Clean Eatings proteinbröd med gräddost och paprika, ett löskokt ägg, havreghurt med Clean Eatings granola och jordgubbar, en cappuccino och en Vitamin Well Free i smaken Citron/Fläder. Jag är fast. Den är så god, fräsch och perfekt nu när våren är på ingång och man vill bryta av de varma dryckerna.

Resten av lördagen städade och fixade jag. Det är ingen lätt match att bjuda över tjugo personer kom jag på, det var ett tag sen jag hade så många vänner över (dessutom på helt egen hand utan D!). MEN värt det såklart!

Vid fyra började jag göra mig i ordning!

Och vid sex började mitt event med Tipsy Tea som jag skrev om här.

Efter eventet hoppade vi in i taxibilar och åkte hem till mig!

Där bjöds det på prosecco, Richard Juhlins alkoholfria rosébubbel, Pink Lemonade, olika drinkar och Vitamin Well’s.

Richard Juhlins rosébubbel går alltid hem på mina tillställningar. Både till de gravida som Margaux i det här fallet, men också till övriga gäster som vill ta det lite lugnt med alkoholen. Jag älskar att de har fått till den så torr och bubblig! Tips till näst fest!

Och en massa mat. Jag hade ingen aning om hur mycket som skulle gå åt men min värsta mardröm är typ att det skulle vara för lite, det var det inte haha. Jag och D har fortfarande rester kvar och det är onsdag idag (!).

Sen blev det tjejfest i tre timmar. Skvallrades, dansades och kramades.

Jag och Amanda. Så roligt när vi precis skulle svänga upp med taxin på min gata och Mandy ropar ”stanna i korsningen så springer jag upp och ammar bara!” så bokstavligen SPRANG hon i sina stilettklackar upp till sig för att amma Chloé innan hon somnade. Haha Gud vad vi tjejer i taxin skrattade. Sen kom hon inspringandes i lägenheten tjugo minuter senare. Älskade det.

Efter mig åkte vi bort till Mono för att dricka drinkar, sen fortsatte vi ett litet gäng vidare till CoctailbarenV där vi dansade oss svettiga.

P.s älskar att min träning börjar ge resultat, så starka axlar nu!

I söndags vaknade jag vid nio som vanligt, gick upp och åt rester till frukost. Så drömmigt när det är massa rester kvar hehe.

Så gick jag och slängde alla glas och kartonger från gårdagen, stannade till vid Strandvägen och njöt av vädret en stund.

Vid tolv mötte jag upp Emma för att äta lunch på Milles! I solen! Utan jacka!

Jag åt en liten råbiff med massa pommes, så skrattade vi åt allt som hade hänt kvällen innan. Jag har alltid tyckt om att möta upp mina vänner dagen efter en utekväll för man har alltid så nära till skratt dagen efter.

På vägen hem lyssnade jag på podd och stannade till utanför porten för att lyssna klart med solens strålar i ansiktet. Otroligt härligt. Det slog mig också att vårt hus är så himla vackert? Tänker nästan aldrig på det när jag går hem men det är verkligen fint.

På eftermiddagen kom D hem <333!!! Så pratade vi om våra helger, skvallrade, skrattade och kramades. Åt rester till middag som ett perfekt avslut på denna fullspäckade helg.

  1. Jag tycker att dina cappuccino alltid ser så otroligt goda ut! Vad har ni för kaffemaskin? 🙂

    1. Nespresso, tycker de gör riktigt smarriga cappuccinos faktiskt!! Älskar att testa deras olika smaker och styrkor också.

      1. Där ser man! Tänkte att det var någon värstingmaskin, den såg så lyxig ut 😊👌 Får bli ett nespressoköp. Tack för att du tog dig tid att svara 😊

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi