Fira livet, spontanshoppa och äta världens godaste köttbullar

Helgen började med att jag tog mig ut på en aw i fredags! Klädd i en gammal polo som jag faktiskt inte minns var den är ifrån, jeans från H&M, skor från Filippa K, skärp från Gucci och Fendi-väska.

Jag var tidig så tog ett glas bubbel och tittade på folk en stund.

Sen kom Tess och vi skvallrade bort ett par timmar!

Det var vårfint på Milles.

På kvällen var Sam över, vi åt kycklingfajitas med guacamole och mangosalsa. Mums.

I lördags gjorde jag acaibowls till frukost och läste Veckorevyn (glöm inte mitt erbjudande!)

Sen tog jag mig bort för en brunch med Cilla! För er nya läsare kan jag berätta att vi har känt varandra sen vi var fyra år 🙂 Bryr mig otroligt mycket om henne.

Vi firade livet!

Jag åt deras bagel med kallrökt lax, nom nom nom.

Och efter ett par timmar på Strandvägen 1 bestämde jag mig, som jag nämnde tidigare, för att ta en shoppingsväng på stan.

Byxor från Zara, vit t-shirt från NA-KD, skor från Filippa K, armband från Triwa, sjal från Day Birger et Mikkelsen.

Och när jag blev trött gick jag hem igen, kollade på serier i ett soldränkt vardagsrum och åt Geisha. Jag har fått hem ett kilo Geisha inför ett samarbete på Instagram, det är ju en av mina favoritgodisar i hela världen så jag har seriöst ätit ett halvt kilo på mindre än en vecka? Vem är man.

Vid sextiden gick vi upp till Amanda och Shoan för att hänga och äta middag!

Vi drack vin och pratade om resor, leksaker, vänskap och sommaren.

Den här vildingen var såklart med men sen var hon så schysst att hon sov från sju-tiden tills att vi gick vid halv tolv!

Så att vi kunde avnjuta lite hämtmat i lugn och ro från Broms. Irriterande dock att jag beställde en rätt för lite, tur att det var mycket mat så att allt räckte i alla fall…

I söndags stekta D ägg till frukost som vi åt med fröknäcke, gräddost och paprika.

Sen tog vi oss ut i söndagssolen för en promenad!

Efter att ha fått massa D-vitamin av solen mötte jag upp min familj för att äta lunch på Ulla Winbladh, deras köttbullar är fan HEAVEN ON EARTH!

På eftermiddagen rensade jag varenda skåp i lägenheten, det blev tre stora kassar med grejer som skänktes bort. Det positiva med att rensa regelbundet är att man aldrig samlar på sig överdrivet mycket skit. En gång i kvartalet rensar jag hemma och varannan gång är mer ordentlig. Bästa känslan när man är klar sen.

Jaja, sist men inte minst lagade D kycklinggryta med curry, äpplen och paprika till middag. Gud så gott det var.

Nästa helg är jag iväg på semester, hurra!

Och juste, glöm inte mitt erbjudande om trådlösa hörlurar som gäller veckan ut, här hittar ni inlägget.

  1. En grej som jag tycker är märklig. Jag är naturligt blond och har mörka ögonbryn och fransar och blev typ retad för det när jag var liten, eller åtminstone skulle det alltid kommenteras. Att mina ögonbryn var så grova och annan färg än håret. Och nu, plötsligt har alla modebloggare det och det är inne. Jag väntar på den dagen det blir ute igen och alla bara ”åh, vad knäppt det ser ut med så starka ögonbryn”. Lite som med hur fräknar sågs på förr och nu. Jaja, det går väl trender i allt. 🙂 Lite lustigt kan jag tycka ibland.

  2. Vill också ha recept på currygrytan! Ser såå god ut. Gärna Fajitas & mangosalsan med haha. Blev så sugen på det nu!

  3. Åh vilka fina Jeans från HM dom vill jag köpa ska kolla direkt om jag kan hitta modellen Ha en fin dag

  4. Hittar inte jeansen på online butiken . Är det från Trend HM ? Vi har inte Trend avd i Norrköping. Du har inte artikel nummer ? Ursäkta om jag är jobbig 🙂

  5. Älskar att det är så mycket mat och livsnjutande i din blogg, blir så inspirerad och liksom lugn av att kika in här. Måste dessutom vara SÅ mysigt att bo grannar med så nära vänner! Avis!

  6. I norden får man inte d-vitamin av solen förrän på sommaren… men skönt med sol i varje fall 🙂

  7. Hej, hur går det med din vegetariska kost ? Vet själv när jag åt som flexitarian att mängden varierade, i perioder åt jag mer kött ibland inte . Tycker det var så kul och viktigt när du pratade och konsumerade mer grönt och ser nu väldigt lite veggo 🙁 Kram

  8. ok. bästa samarbetet jag hört om. Skulle gynna min ekonomi SÅ, köper nog geisha för 100 spänn i veckan ;))

  9. Frågor til Forni: Hva gjør man om man hver dag våkner med vondt i magen fordi man hater jobben sin, men ikke får noen annen jobb? Jeg søker på andre jobber ukentlig, men får ingenting. Jeg vet ikke hvor lenge jeg orker dette.

  10. Hej,

    Kan du inte göra ett inlägg om dina sommarplaner?
    Jag finner alltid dina semestrar så inspirerande och härliga 🙂
    Hint: gör en tb :))
    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi