Att förverkliga en dröm

I onsdags hade jag pressdag för att fira lanseringen av mina skor för Flattered som släpptes samma dag!

Först ut på dagsschemat stod pressfrukost på Strandvägen 1.

Där hade mina medarbetare på Flattered fixat så fint med blommor, dukning och skorna som stod utställda i hela rummet (vi höll till i ett rum längst in i restaurangen!).

Jag var klädd i klänning från Sandro och mina beiga sandaler.

Samma känsla som innan ett kalas när man var liten, ”När kommer dem? Kommer de ha roligt? Kommer alla gilla frukosten, skorna, eventet? Vad tusan ska jag säga när jag ska hålla tal?”.

Så började de första gästerna att dyka upp och jag visade upp skorna.

Tadaa!

Efter lite kaffemingel slog sig alla ner för att avnjuta en ljuvlig frukost.

Bestående av gröt, avokadomacka och mandel & bananpannkakor och sedan juice + smoothie till det. Vilken dröm och jag är så glad att min pressfrukost fick bli exakt så som jag önskade mig!

Marie och Petra <3

Jag älskar att frukosten blev härligt stimmig med människor och mat överallt, precis så som jag vill ha det!

Alexia och Joanna <3

Jag höll ett tal och pratade om skorna, min relation till märket och hur jag tänkte när jag tog fram dem.

Jag och Jossan

Tack alla mina kära vänner och branschkollegor som kom på min lilla, intima pressfrukost för att fira mina skor. Jag är så tacksam!

På lunchen sprang jag till NK för att hålla i ett kundevent. När jag kom in såg jag detta och tappade hakan… a dream come true att se sina egendesignade skor såhär!!!

Efter att jag har pratat om skorna på skoavdelningen åkte vi upp till Brobergs Matsal för att avnjuta en härlig lunch.

Råbiff till förrätt och skrei till varmrätt, båda var hur goda som helst. Måste börja äta där oftare.

Och vid två-tiden åkte jag hem för att jobba vidare och smälta allt. En dag jag aldrig kommer att glömma!

  1. Hej fina Michaela!
    Hur förhåller du dig till att semestra i ett land som behandlar palestinierna inhumant? Illegala bosättningar och militär som behandlar barn (!!!) som om de vore kriminella. Israel är en stat som bryter de mänskliga rättigheterna helt och hållet, så varför valde ni just Tel Aviv?

    Kram.

      1. Nu ska jag inte svara i Michaelas ställe, men – förmodligen för att inte ALLTING man gör är politik. Allt man gör är inte perfekt. Låt henne leva och åka på semester utan att göra det till politik. Det kan hon väl få? Allt dessa bloggare gör skådas och analyseras i sömmarna, som att de måste leva ett extra noga genomtänkt liv… aja, lite tankar bara. Förstår att ni inte menade nåt illa. Puss.

  2. Dina skor är såå snygga! Som en dröm att se på… Och vilken känsla det måste ha varit att få visa upp dem och se dem i butik. Pirrigt är väl bara förnamnet..

    Vill gärna trampa omkring i dem på min semester i sommar… Kan man köpa dem i Norge tro (kanske inte än, men snart)? 🙂 Eller online? Isåfall får jag beställa hem via mamma och pappa tänker jag. Kommer kriga för att få dessa skor som du märker :D.

  3. Ett enormt stort grattis! Du verkar vara väldigt ödmjuk inför din framgång vilket gör att man, eller i alla fall jag, blir lite extra kär i dig <3 😉 Stor kram Ida

  4. Michaela! Jag ville bara tala om att jag tycker att dina skor du har designat för Flattered är MAGISKA!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi