Modemingel, massa mat och söndagsjobb

Man kan ju säga att min helg började lite i torsdags redan, för då höll jag ju i mitt modemingel i Mall of Scandinavia!

Jag hade på mig byxor från By Malene Birger, ankelboots från Zara, tröja från Shein

Det bjöds på charkisar, olika varma mackor (mmm livet) och massa gott att dricka. Så shoppades det och pratades om mode. Jag hittade sååå mycket grejer jag ville ha, det är nästan jobbigt att jobba med att visa upp fina kläder – det är lätt hänt att man bara shoppar upp ersättningen för jobbet haha.

När jag kom hem åt jag upp resterna av lasagnen vi hade hemma innan jag gick och la mig, extra lyx att äta både focaccia och lasagne till middag :))) Hatar ju inte bröd och pasta direkt.

I fredags jobbade jag hela dagen och hela kvällen från exakt den här platsen i mitt hem.

Tog en paus för att äta falafel till middag men roligare än så blev inte fredagen…

I lördags åt jag gröt till frukost!

Sen gjorde jag i ordning mig och lägenheten.

Skjorta från Gina Tricot

Så gick vi till Riche för att äta lunch. Toast skagen och äpplemust för mig.

På kvällen blev det minipizza och film.

Jordgubbar, blåbär och earl grey till det.

Söndag! Omelett till frukost! Tack D!

Jobbade…

… och plåtade lite samarbeten med bästa Lisa Höök! Snart på en blogg nära dig (den här, alltså).

När vi var klara slängde jag i mig en acaibowl till lunch.

Sen handtvättade jag väldigt många kashmirtröjor i badkaret… glam life…

På kvällen blev det lax, sötpotatis, limeaoili och sallad. Sen kollade vi på Unbroken som Angelina Jolie har regisserat, baserad på en sann historia. Tittade nog bort minst 20 minuter av filmen… Bara misshandel, misär, smärta, mer smärta, ännu mer smärta. Hade en klump i magen när jag gick och la mig.

  1. Välkommen ”tillbaka” efter din monstersjuka! 🙂
    Underbart att kika in här för första gången på ett par dag och ha massor av inlägg att läsa ikapp.

    Er tavelvägg hade fått flytta hem till mig vilken dag som helst hehe, gillar den skarpt! (Hela lägenheten är ju en dröm förvisso).
    Härligt att se att även du kör handtvätt i badkaret, då behöver jag inte ha dåligt samvete nästa gång det är dags för mina tröjor! 🙂

  2. Vad är det för gröt du äter ? Den ser så god och ”fluffig” ut jämt, haha :p om det är mannagryn blir det aldrig så för mig! Lyckas bara göra någon grynig smet typ som alltid hamnar i soppåsen. Har du något gröt trick att dela med dig ? 😆🙏🏽

  3. Hej! Först och främst är din blogg bäst och jag har följt dig sen rar-tiden haha. Sen tänkte jag bara tipsa om att du kan tvätta dina kashmirtröjor i tvättmaskinen på handtvätt. Jag gör alltid det och mina kashmirtröjor håller bra. Ha dem bara i en bh-påse för att de inte ska gå sönder!
    Kram!

  4. Kör alltid mina kashmirtröjor i tvättmaskinen på handtvättprogrammet, funkar hur bra som helst! Tröttnade på att stå och blaska med vatten och känna doften av blött får… 🙂

    1. Haha, jag har testat men mitt handtvättsprogram på just denna maskin är rätt aggressiv så vågar faktiskt inte. Gjorde som du innan vi flyttade hit 🙂 Kram!

  5. Unbroken är en film som handlar om lidande inte lidelse, men främst om överlevnad och människans fantastiska styrka. Dessutom baserad på en helt otrolig sann historia.

    1. Absolut, men hade det inte varit mer intressant att få se lite om hans liv efter den här otroliga resan som han mot alla odds har överlevt? Behöver jag få se honom bli misshandlad och slagen gång på gång på gång för att förstå poängen? Jag hade varit mer intresserad av mindre slag (jag förstår ju vad det är han har varit med om de första gångerna) och mer om hur han kom tillbaka till livet efter att han överlevde allt detta.

  6. Att skilja på ”lidelse” och ”lidande” kan jag vara bra om man vill tas som en seriös skribent

  7. Ååh!
    Varifrån kommer er vita vägghängda hylla/bänk som syns på bilderna?
    Varit på jakt i evigheter och er är precis vad vi vill ha 🙂

    Grym blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi