Shoppat

New in: Sjalar från Missoni och underkläder från Stella McCartney

25 april 2017, 09:08

I samarbete med BestSecret

Äääntligen kommer här ett samarbete som jag har längtat efter att få dela med er!

Ni som har hängt med ett tag kanske minns att jag för några år sedan var med i lanseringskampanjen i Sverige för BestSecret? Jag satt med i en modepanel på lanseringseventet och så var jag ambassadör åt BestSecret under de första månaderna. Nu har det gått en tid och det är dags för oss att samarbeta igen. Så kul!

Vad är då BestSecret?

BestSecret är ett digitalt modevaruhus med väldigt förmånliga priser. Tänk dig NK’s nyckelkunds-rea fast året om, och med priser som är nedsatta mellan 20-80%. De har över 3000 varumärken i sitt sortiment och några av världens absolut bästa modemärken så som Missoni, Prada, Fendi, Dior etc. Kläderna som säljs är max ett år gamla och många är från den stundande kollektionen.

Sånt man älskar, med andra ord.

Jag la en beställning för ett par veckor sedan på två grejer som stått på min önskelista! Nummer ett: lyxiga underkläder!!!

Köpte bh:n från Stella McCartney på 80% rabatt!!! Har tittat på den tidigare men unnar mig aldrig lyxiga underkläder, men med dessa priser så var det ju givet. Trosorna är från Stella McCartney och Heidi Klum Intimates och var även dessa nedsatta med ca 80%. SÅ VÄRT!

Nummer två på önskelistan: sjalar från Missoni! De låg på 70% rabatt, hello summer vacations, i am ready for you!

Missoni är ett riktigt sommarmärke för mig. Jag har alltid drömt om Missoni-plagg men de kostar ju en del, därför blev jag väldigt glad när jag såg att Best Secret hade massor med plagg och accessoarer från Missoni inne! Ska hålla utkik efter klänningar, bikinisar och byxor från dem inför semestern också.

Shopping som landade på en fjärdedel av priset när jag betalade. Win.

För att shoppa på BestSecret så måste man ansöka om att vara medlem, du kan dock bara bli medlem genom att bli inbjuden av en befintlig medlem eller en partner. Men som ambassadör nu, så har jag fått chansen att dela ut exklusiva medlemskap till mina läsare! Alla som blir medlem via mig får även välkomstrabatt på 200kr, när ni handlar för minst 600kr.

Klicka här för att bli medlem (gratis såklart!) för att sedan spana in BestSecrets sortiment.

Här (klick!) kan du spana in mina personliga favoriter i deras sortiment när du väl har blivit medlem. Utbudet är ju gigantiskt så jag har gjort ett urval med riktigt fina grejer.

Happy shopping!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv