Okategoriserade

Första dygnet på semestern 

26 april 2017, 19:10


Åh vilket härligt första dygn vi har haft på semestern. Först en flygresa som dock var rätt stökig, tror ingen på planet missade att Chloé var med haha. Riktig galning. När vi kom fram blev vi upphämtade av Annika (Amandas mamma) så åkte vi till lägenheten där vi firade framkomsten med plockmat och vin. I morse vaknade jag upp efter åtta timmars sömn i det här mysiga rummet med den här fina utsikten – vilken start på dagen! Älskar garderoberna här f.ö., Annika har verkligen gjort ett bra jobb med lägenheten. För ett sorteringsfreak är det drömmen med fina garderober. 

Åt frukost vid nio, jobbade och yogade på terrassen därefter. Sen lunch nere på stranden följt av kaffe, promenad och lek i sanden. 

Men så har vi ju pricken över i:et – när Margaux ringde i morse och frågade Amanda om värkar för att en halvtimme senare meddela oss att vattnet gått. GAAAAH! Vår älskade vän ska få en bebis!!! 

Nu ska två sjukt pirriga tjejkompisar göra oss i ordning för middag och drinkar på stan, Annika är hemma med Chloe så vi får ensamtid, ska bli så roligt! På med partyklänningen! 

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv