Shoppat: YSL-väska

Här är min nya bebis! En beige YSL med gulddetaljer. Jag har ingen liten, beige väska vilket jag saknar till sommaren så den här är perfekt. Den känns så himla lyxig och jag ser fram emot att ha den under kvällarna på Mykonos i sommar!

Så fin att ha cross-over med jeans och skjorta också!

  1. Så himla fin! Älskar gulddetaljerna. En fråga, vet du om det är någon skillnad på YSL och Saint Laurent? En bekant sa i vintras att YSL skulle ta bort Y:et och bara heta Saint Laurent. Men nu ser man ju båda namnen lite överallt. Blir förvirrad haha. Är det två olika märken?

    1. Det är samma märke men loggan med YSL finns kvar 🙂 Men märket heter Saint Laurent. Puss!

  2. Jättefin. Hade varit super kul ifall du gjorde ett inlägg där du visar upp dina väskor och typ skriver ett litet minne om dem eller varför du gillar dem 😍

  3. Haha stör mig så mycket när människor kallar väskor etc gör deras ”bebis”! Men det spelar ingen roll, väskan är skitsnygg!!

  4. Hej! Jag har en fråga till Frågor med Forni. Det är såhär, jag träffade en kille på krogen, vi har sett drygt 2 månader nu. Jag har tidigare frågat honom ”vad han vill” med detta eftersom jag aldrig fick grepp om honom. Han svarade då att han inte var ute efter något förhållande.. Vi träffas både nyktra/onyktra när som i veckan. Grejen är, när vi är med varandra är han sååå mysig, ger mig komplimanger och får mig verkligen att känna mig bra/bekväm. Han är verkligen ingen uppmärksamhets sökande, utan känns väldigt genuin och äkta. Jag naiv och blåögd har såklart börjat gilla honom, ganska mycket.. Bör jag säga det eller bara låta det flyta och se vart det leder? Hur som lär jag bli sårad, vilket jag räknade med när jag fortsatte detta från början..

  5. Men Michaela….. jag har ALDRIG velat ha en sånhär fin, dyr märkesväska.
    MEN den här!
    Jag är obsessed.
    Vad heter modellen? Måste hitta och bevaka om någon säljer begagnat inom en snar framtid. Precis exakt vad jag vill ha. Helst igår.
    Fy på dig haha ;). Kram!

  6. Jättefin väska! Älskar denna modellen, kommer vara så fin i sommar!
    Är det något nytt att ”L:et” är uppdelat i 2? Inte sett det innan 🙂

  7. Hej Forni!

    Jag är lite intresserad av konsumtion och status. Brukar kolla runt på lite olika bloggar som dels drivs av dina väninnor, men även av andra och det verkar som om majoriteten köper liknande skor, väskor, bälten etc. och att ni betalar rätt mycket pengar för dessa produkter. Nu till mina frågor:

    Jag undrar om du reflekterar över att ni ofta köper liknande eller exakt samma produkter (då menar jag återigen väskor, skor, bälten) och varför det är så?
    Fungerar dessa produkter som statusmarkörer i bloggvärlden?
    Upplever du att det finns en statusstress bland dig och dina bloggvänner?
    På vilket sätt har ditt konsumtionsbeteende förändrats sen din blogg mer känd och uppmärksammad?

    Jag hade blivit jätteglad om du ville svara på mina frågor. Detta är något som jag funderat över en längre tid och kände att jag nu måste ställa mina frågor.

    Trevlig helg!
    /Charlotte

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi