WEEKLY PLANS

Känner mig stark idag. Skön känsla som inte inträffar allt för ofta i min värld. Efter ett april med halsfluss är det härligt att känna att jag är tillbaka. Att jag är stark.

Förra veckan var jag inte på topp men anar att denna blir betydligt bättre!

Måndag: PW med Nicole, jobb på kontoret, yoga på lunchen. På eftermiddagen ska jag fixa fransarna och sedan jobba vidare.
Tisdag: Pressfrukost hos Bonnier och sedan ett möte med min webbdesigner. På lunchen ska jag träffa Lovisa på Vitamin Well och gå igenom vårt samarbete, det ser jag fram emot. Och på eftermiddagen ska jag bli intervjuad för en inredningstidning, jobba på kontoret och sedan träffa min kompis André och hans bebis (!!!) innan ett middagsevent väntar. Fullspäckad tisdag mao.
Onsdag: Jobba hemifrån och träna. Bestämde mig för att tacka nej till allt annat denna dag, behöver samla kraft också.
Torsdag: På torsdag eftermiddag/kväll håller jag i ett suuupermysigt event med Triwa så ska fixa med det. På lunchen har jag dock lovat att springa förbi Valeries event i MOOD.
Fredag: Lunch med fyran inbokad och jobb på kontoret. På kvällen vankas det event, både på At Six och så King Magazines årliga fest som alltid brukar vara rolig!

Inspiration för tisdagsoutfiten och veckans blombukett

    1. Sofie Lundberg (FoodStories) började med det en vecka så tog jag över konceptet hit veckan efter, sen har fler och fler hakat på. Tycker också om det! Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi