DAILY OUTFIT

Skjorta från Gant, byxor från H&M, skor från Flattered, örhängen från Acne Studios

Såhär ser jag ut idag! Jag knyter nästan alltid mina skjortor i midjan så blev glad när jag fick den här i present av Gant som är gjord för att knytas i midjan. Fint med randig skjorta också, tänkte skriva att det har jag ingen av men så kom jag på att jag har ju två redan… ops. Men älskar ju skjortor som ni vet.

Nu har jag precis landat en kvart på Haymarket innan jag ska vidare på middagen. Behövde ladda med något litet att äta så att humöret är på topp. Viktigt det där med regelbundet matintag för humörets skull.

  1. Hej! Har en fråga till Frågor med forni (eller du kanske kan köra ett separat inlägg?), hur ser din hudvårdsrutin ut? Är en riktig hudvårdsnörd och tycker det är såå intressant med hur andra sköter om sin hy, haha! 😀 Kram

  2. Hej Michaela! Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg där du visar hela din lägenhet? tycker du har så fin smak och vill gärna ha lite inspiration. Skulle vara jätte kul! 😀 kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi