Båttur med Triwa

I samarbete med Triwa

Här kommer del ett av min helg i bilder, för helgen började faktiskt lite redan i torsdags för mig! Då var det nämligen dags för min båttur som jag hade arrangerat tillsammans med Triwa. Så himla roligt att äntligen ha ett event som man har planerat i flera veckor!

Jag hade bjudit in tio bloggande vänner till en riktigt drömmig torsdagseftermiddag! Klockan fem sågs vi alla vid Djurgårdsbron där de fick hoppa på vår lilla båt.

Och bli serverade något gott att dricka!

Strax efter fem puttrade vi iväg och medan alla smuttade av bubblet så hade LuddeTriwa en genomgång av varumärket. Han berättade om allt ifrån plastklockorna som gjorde dem kända 2007 till detaljarbetet och hantverket de använder för att ta fram sina produkter. I höst firar de 10 år!

Och här är gänget som var med! Från vänster: Dasha, Joanna, Linn, Amanda, Michaela, Alexia, Anitha, Susanne och Linn. <3

Efter att Ludde hade pratat så släppte vi av honom hemma på Tranholmen för att sedan åka vidare runt Stockholm medan vi åt en massa god mat och provade Triwa kollektion.

Vi hade dekorerat båten med massa solglasögon, klockor och armband från Triwa som tjejerna fick prova loss. Det är roligt att jobba med ett varumärke på lång sikt för jag kommer så nära allt. Jag vet exakt vilka mina favoritprodukter är i deras sortiment, vem som passar bäst i vad och förstår precis vad Triwa som varumärke vill förmedla. Tror alla tjejer hittade riktigt fina accessoarer till sommargarderoben!

Dasha och Joanna var båtsnygga.

Kolla mysigt. Det var en liten salong i båten där vi hängde, vi fick precis plats. Vissa fick ta av sig skorna och klättra över varandra men sånt hör till båtlivet tänker jag!

Amanda lapade sol i fönstret ut mot fören.

När vi var mätta och belåtna kröp vi ut och satte oss för att känna solen i ansiktet och doppa fötterna i havet. Det kändes som en julidag utomlands och det la sig som ett magiskt sken över de här två timmarna vi hade på båten.

Båten var verkligen pytteliten så vi satt nästan i vattnet. Kaptenen berättade för mig att den är 100 år gammal och att han har ägt den i 30 år. Man får röka där inne, för han gillar att röka pipa, bara man inte röker i salongen. Hundar är välkomna och den nöjdaste passageraren på båten var kaptenens hund, som sprang fram och tillbaka för att njuta av solen och känna vattnet stänka på honom.

En liten klunk sommar!

Mina solglasögon, klocka och armband kommer från Triwa. Min klänning kommer från FWSS.

Tack Triwa och mina underbara gäster för en eftermiddag jag kommer att minnas länge. Ser fram emot en sommar med Triwa på nästippen och mina vänner i armkrok.

    1. Båten heter Olivia, jag vet faktiskt inte hur man hyr den eftersom det var Triwa som fixade det! Kram

  1. Hej Forni!
    Brukar inte kommentera så ofta, men har ändå läst din blogg ganska länge och måste skriva något nu…… jag ÄLSKAR bloggen. Wow vad härligt du skriver och gud så uppfriskande det är med en riktigt personlig blogg. Har även köpt din senaste bok och ser fram sjukt mycket emot att strax börja läsa den. Har hört även hört någon podcasts med dig, alltså inte din och Dashas, utan någon som jag inte kommer ihåg namnet på, men du pratade om din och din pojkväns kärlek, och herregud vad fint det var. Jag och mina tjejkompisar satt och lyssnade en kväll förra sommarn, och tillslut satt alla med tårar i ögonen. Det var så vackert!
    Du är en daglig inspiration, som både inspirerar mig som ung tjej till att göra karriär men även att må bra och njuta ordentligt av livet.

    Så tack för en fantastisk blogg och allt härligt du medverkar i! Hoppas att du förstår hur mycket du inspirerar <3
    Massor av kramar!

    1. Hej Johanna,

      Tusen tack för pepp och kärlek. Fan så glad jag blir. Haha nu blir jag nyfiken på vilken podcast det var för jag minns inte heller.

      Fortsätt sprid kärlek!
      <3

  2. Hej Forni!
    Tack för världens bästa blogg, läser den dagligen! Älskar hur du skriver!
    Jag har en fråga kring alla dessa event du går på. Hur väljer ni vilka som ska komma? Ni är ett stort tjejgäng som brukar figurera på dessa event, men som ditt här, hur väljer du gästlistan? Såg att Petra inte var med heller? Blir folk sura om de inte får komma? Eller hur funkar det?
    En liten tanke jag hade bara, hade varit kul om du svarade, kanske i frågor med Forni? 🙂
    Kram! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi