BestSecret & Theory-kap

I samarbete med BestSecret

Klänning från Theory/BestSecret

Här kommer ett riktigt bra klipp som jag gjorde på BestSecret i förra veckan. Hitta nämligen mitt favoritmärke där inne – Theory! Jag älskar det märket. De har kläder i den perfekta mixen mellan klassiskt och modernt med plagg som kan leva över säsongerna.

När jag hittade den här svarta klänningen på 50% blev jag lyrisk och slog till direkt! Det kommer att vara en sån som hänger i garderoben i många år och som funkar genom alla säsonger beroende på hur jag stylar den.

Här är ett ihop plock av Theory-plagg som jag äger och ett urval av dem som finns (till sjukt bra priser) hos BestSecret. Theres som jobbar med mig la vantarna på de vita byxorna direkt, jag använder dem jämt så säger bara SKYNDA FYNDA! De finns på 50% rabatt!

Här är lite andra superfina grejer som jag hittade när jag fönstershoppade där härom dagen. Setet har jag haft på mig på modeveckan och då var ni flera som frågade om den, såg att det fanns inne på BestSecret nu, tips tips!

För er som inte känner till BestSecret så är det ett digitalt modevaruhus med riktigt bra priser. Tänk dig NK’s nyckelkunds-rea fast året om och med priser som är nedsatta från 20-80%. De har över 3000 varumärken i sitt sortiment och några av världens absolut bästa modemärken så som Missoni, Prada, Fendi, Dior etc. Kläderna som säljs är max ett år gamla och många är från den stundande kollektionen.

För att få tillgång till BestSecret måste du bli inbjuden av en medlem, det är alltså inte öppet för vem som helst. Jag har fått möjlighet att bjuda in er exklusivt till BestSecret, klicka här för att signa upp er via mig!

Pst! Läs mitt förra inlägg om BestSecret här!

  1. Är inte best secret fake grejer? 😏 Har läst på amerikanska forum om att tjejer beställt därifrån och fått hem kopior! 🙁

    Kan ju komma ihåg fel, men är rätt säker på detta?

    1. Det är inte fejkgrejer, bara falska rykten som har spridits 🙂 Jag köpte ett par byxor från Theory därifrån som jag fick hem igår, de är identiska med de jag redan har (som är köpta i en Theory-butik)!

  2. Hej Michaela! Har du några bra tips på var man köpa skjortor som man knyter i midjan? Har hittat några modeller men tyvärr så knyts de vid höfterna vilket inte ser lika bra ut på mig.

    Daily Forni är förresten 👌

  3. Fint! Älskar Theory – perfekt på kontor!

    På ett annat topic. Är sugen på spray tan inför ett bröllop men alla säger att man ”blir orange” och ”blir fläckig”. Vad är din erfarenhet? (Vill bara få min bleka hy naturligt solkysst).

    KRAM!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi