Få en glass!

I samarbete med Mathem

Nu är Mathem i farten igen! För er som är nya här inne (eller inte har hängt med!) så har jag jobbat med Mathem i över ett år nu. Då och då får jag erbjudanden av dem till er läsare och nu har jag fått ett riktigt somrigt sådant!

Om ni anger koden ”FORNIGLASS” när ni gör en beställning från Mathem så får ni en Add Ice Cream gratis! Add Ice Cream är ett svenskt glassmärke som gör proteinglass utan tillsatt socker. Jag beställde hem ett gäng glassar från Mathem i förrgår och då beställde jag Add Ice Cream i smakerna ”Chocolate Chunk” och ”Cookie Dough” till D. Betyget? Eeeh jag blev rätt avis om man säger så. Fy tusan vilka goda glassar. Beställde hem veganglassar till mig också, de var inte heller helt pjåkiga faktiskt 🙂

Klicka här så läggs din glass automatiskt i varukorgen! Passa på att handla hem frukost och någon smarrig middag till veckan.

Eller så klickar du här för att komma till min egna sida på Mathem med mina mat-favoriter om du behöver inspiration!

Mathems bilar levererar perfekta kyl och frysvaror året om. Jag handlar precis allt till hemmet på Mathem och är så jäkla nöjd över leveransen. Aldrig upptinade eller varma grejer. Dessutom brukar man få varuprover eller som i det här fallet – en full size supersmarrig glass!!!

  1. Saknar din ”gamla” blogg, känner tyvärr ingenting för formatet med daily Forni eller magasinet. 🙁 Vill ju läsa om dig och dina tankar, inte bara få tips på en massa nya saker att konsumera vilket känns lite som daily Fornis magasinets syfte.

    1. Vad menar du Moa? Bloggen kommer ju att fortsätta precis som vanligt – ingenting i bloggens innehåll har ju ändrats? Dessutom har jag bloggat på samma sätt senaste dagarna som jag har gjort de senaste åren så förstår inte riktigt vad det är du saknar 🙂

  2. Hej!

    Jag är en relativt ny läsare som hittat till din sida. Jag är bosatt i Seattle men följer din blogg nästan varje dag. Det bästa med 9 timmars tidsskillnad är att alla mina favoritbloggar redan uppdaterat sina bloggar när jag vaknat här borta. Jag gillar ”Daily Forni” jätte mkt, layout och hela utbudet med diskussioner. Heja dig!
    Jag beundrar din drivkraft som entrepreneur, har själv drömmar om att starta eget igen (drev eget företag i 10års tid) men känns som jag inte ens vet vart jag ska börja denna gången. Mitt största intresse är hundar och skulle vilja bygga någon form av online hund plattform. Nu är ju inte detta ditt ”ämne” men tänkte höra om du har lust och dela med dig om lite tips på hur du har gått tillväga med din nya sida som kanske skulle kunna inspirera mig.
    Kram

  3. Hej! Jag fick leverans från Mathem igår. Glassen ligger nu i frysen och det ska bli kul att få smaka den. Vill tacka dig för glassen och för en bra blogg. Fortsätt så! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi